• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Canberra Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Canberra Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Canberra Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Canberra Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Canberra Lufthavn

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Canberra Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Canberra Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Thrifty

  8.3 (4907)
  Fra kr 518 / dag
 • Europcar

  8.2 (7344)
  Fra kr 661 / dag
 • Hertz

  8.1 (6178)
  Fra kr 553 / dag
 • Alamo

  8.7 (7922)
  Fra kr 425 / dag
 • Avis

  8.1 (5362)
  Fra kr 816 / dag
 • Budget

  7.3 (9016)
  Fra kr 714 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3865)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2942)
  Fra kr 675 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1713)
  Fra kr 446 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.8 (115)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3480)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3002)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Canberra Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juni er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Canberra Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Canberra Lufthavn), er Juni den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juni er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juni er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Canberra Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Canberra Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Canberra Lufthavn

Lokal information om Canberra Lufthavn

Canberra Lufthavn i en nøddeskal

Canberra Lufthavn er en af de få lufthavne, der ligger i nærheden af et lands hovedstad uden internationale flyvninger. Der er kun flyvninger til og fra andre destinationer i Australien.

Lufthavnen ligger 12 kilometer øst for Canberras bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen og kun en busforbindelse: 'The Airliner Bus', en pendulbus mellem lufthavnen og den australske hovedstads centrum. Med bil er lufthavnen let tilgængelig via motorvejen A1.

Lufthavnen har kun få butikker. Der er også kun få cafeer og snack barer, herunder et populært spisested, der tilbyder asiatiske snacks. Antallet af butikker og caféer vil øges med færdiggørelsen af udvidelsen af terminalen i 2013. Der er nogle VIP-lounges, men for omfattende business service, herunder udlejning af konference- og mødelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Canberra. Lufthavnen tilbyder trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Canberra Lufthavn omfatter pengeautomater og et Travelex vekslingskontor. 

I luftfartsindustrien er Canberra Lufthavn betegnet med forkortelserne CBR (IATA lufthavnskode) og YSCB (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Canberra Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Enterprise
 • East Coast Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar