Billeje Bristol

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bristol.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bristol

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Bristol
EasyTerra Biludlejning Bristol er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Rob Europcar Bristol Lufthavn
“Alt var perfekt”

“"En meget behagelig og komfortabel måde at leje en bil på. Vi vil helt sikkert vende tilbage næste gang!"”

10-03-2015 13:43

Information om Bristol

Biludlejning Bristol
Biludlejning Bristol

Indledning

Bristol betragtes ikke altid, som en turistdestination, men denne by har meget til at tilbyde. Der er mange restauranter, barer og butikker og Bristol har et meget livligt kulturliv med museer, teatre og koncerter. Desuden er byen et glimrende udgangspunkt for udflugter til omegnen.

Befolkning

Omkring 430.000 mennesker bor i Bristol, når du regner forstæderne med kan du tilføje op til omkring 100.000 mennesker, der lever i Bristols byområde. 

Beliggenhed

Bristol er beliggende i den vestlige del af England i et kalkstens område, hvor floderne sled kalkstenen op og skabte dybe kløfter, dette forklarer byens bakkede landskab. Den vigtigste flod er Avon, som løber ud i Bristol Kanalen til den vestlige del af byen.

Med omkring 1.700 solskinstimer om året, er Bristol et af de solrigeste byer i Storbritannien.

Økonomi

I fortiden afhang den lokale økonomi næsten fuldstændigt af handel fra sin havn. Dette er ikke tilfældet mere, alligevel spiller havnen stadig en vigtig del, de fleste importerede biler i Storbritannien går gennem havnen i Bristol.

Flyindustrien er stærkt repræsenteret, sammen med Toulouse, var Bristol en samlingssted for Concorde-fly. Concorde er ikke i brug mere, men både Airbus og flyafdelingen for Rolls Royce er beliggende i Bristol.

Andre søjler i den lokale økonomi er finansielle tjenesteydelser, turisme og højteknologisk industri.

Lufthavn

Bristol International Lufthavn ligger13 kilometer til den sydvestlige del af byen. Der er flyforbindelser med byer i Storbritannien og det europæiske kontinent. 

Offentlig transport

Bristol har et fint netværk af bybusser. Buslinjer 8 og 9 er meget belejligt for besøgende, fordi de kører fra Temple Meads Station til Clifton (stedet, hvor de luksuriøse hoteller er beliggende) gennem bycentrum. Der er også en dobbeltdækker sightseeing bus med åbent tag, der tager dig på alle steder af interesse, du kan stige på og står af ved alle busstoppestederne. 

En anden behagelig måde at udforske Bristol er med båd. Bristol Færge tilbyder færgeservice og bådtur, der afgår fra havnens side.  

Trafik og parkering

Køre rundt i byens centrum i Bristol kan være ret forvirrende, da der er mange ensrettede gader, men der er et stort udbud af parkeringsgarager. Et billigere alternativ er at parkere din bil på en af de tre Park og Ride-pladser og fortsætte med bus til byens centrum.

 Bilen er dog det bedste middel til transport for at udforske den smukke omkringliggende områder af byen.

Hoteller

Bristol har en bred vifte af overnatningsmuligheder til at tilbyde, lige fra luksuriøse hoteller til simple kroer og bed & breakfasts og endda campingpladser. Hvis du foretrækker et roligt miljø, er der masser af muligheder for at opholde sig i Bristols omkringliggende områder, som at opholde sig på en gård eller leje en hytte. Turistkontoret på Queen Square kan give dig yderligere oplysninger.

Omkring jul besøger mange mennesker Bristol, det er tilrådeligt at booke dit indkvartering i god tid i forvejen for det pågældende tidsrum.

Eksterne kilder

For mere information om Bristol, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Bristol

EasyTerra Biludlejning Bristol sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Bristol, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.