Billeje Valencia Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Valencia Togstation for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Valencia Togstation.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Valencia Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Valencia
  4. Valencia Train Station
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Valencia Togstation

Generel information

Valencia Nord Station er den vigtigste station i den spanske kystby i Valencia. Stationen ligger lige ved siden af Valencias berømte tyrefægterarena på sydsiden af byens centrum. Centrum og arenaen ligger i gåafstand. Valencia er den tredjestørste by i Spanien. Det er hovedstaden i provinsen af samme navn, og den autonome region. Byen blev grundlagt af romerne i 138 f.Kr., og betragtes som fødestedet for paella, en af de bedst kendte spanske retter.  

Transport

Ønsker du at besøge Valencia eller Costa del Azahar ved Middelhavet? Der er to taxaholdepladser ved siden af stationen: en på den modsatte side af arenaen og den anden på Calle de Bailén. To metrostationer er direkte forbundet til togstationen. Når du forlader stationen gennem hovedudgangen, kommer du ind i Xátiva metrostationen, hvor linjerne 3 og 5 stopper. Hvis du forlader stationen via Calle de Bailén, vil du se metrostationen af samme navn på din venstre side. Her stopper linje 5. Adskillige bybusser afgår også herfra. 

Du kan også udleje en bil på Valencia Nord. Du kan vælge mellem et stort antal biludlejningsfirmaer. Når du forlader perronerne, vil du finde National, Avis og Europcar på højre side af banegårdshallen. 

Servicer

Billetter kan købes på bemandede billetkontorer eller fra billetautomater. Billetkontorer er åbent fra 06:10 til 22:10. Der er også et hittegodskontor. Hvis du ønsker mere information om byen, kan du henvende dig til både en informationsskranke for turister og en hotelskranke på hovedbanegårdshallen. Du kan opbevare din bagage i bagagebokse. Valencia Nord tilbyder også toiletter, trådløst internet, bagagevogne, hæveautomater og telefoner.

Restauranter

Stationen tilbyder mange spise- og drikkesteder. Der er en San Miguel bar/cafeteria samt en isbod, en slikbutik og en croissant butik.  

Butikker 

Der er mange butikker, herunder modebutikker, købmænd, en lotteributik og en boghandel. 

Åbningstider 

Valencia Nord er åbent dagligt fra 04:45 til 01:00.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Valencia

Ud over Valencia Togstation i Valencia, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Valencia: