Billeje Katowice

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Katowice.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Katowice

  1. Hjem
  2. Biludlejning Polen
  3. Katowice
EasyTerra Biludlejning Katowice er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Els Noben Thrifty Katowice Lufthavn
“Krakow”

“"Jeg lejede en bil i Krakow i februar. Alt gik meget godt. Sproget der bruges i kommunikationen er et punkt for opmærksomhed. Kommunikation er på engelsk, men aftalerne er lavet hurtigt, så du ikke altid er sikker på, hvad du lige har aftalt. Med lidt mere tid ville det skabe en følelse af tillid. På denne måde føler du ikke, som om du skal dobbelttjekke alt efter opkaldet. Det er beroligende og giver en personlig tilgang. "”

19-03-2015 08:40
Gerard Brouwer Thrifty Katowice Lufthavn
“Fremragende partner for at leje en bil!”

“Flere gange har vi brugt EasyTerra's tjenester i forskellige lande til private formål. Denne gang brugte vi dem erhvervsmæssigt og igen havde vi en fremragende oplevelse. Biludvalget er altid godt vedligeholdt og personalet, der arbejder lokalt, er absolut fremragende.”

08-01-2015 09:36

Information om Katowice

Biludlejning Katowice
Biludlejning Katowice

Indledning

Katowice har intet middelalderligt centrum. Men for fans af moderne arkitektur er der meget at se: Mange bygninger i byen er bygget i Bauhaus eller Art Nouveau stil. Katowice fortsætter denne tradition for innovative arkitektur på bygninger efter kommunismens fald. Desuden er der et utal af kulturelle begivenheder i byen hvert år.

Befolkning

Byen har en befolkning på mere end 300.000. Katowice er centrummet for den industrielle region Øvre Schlesien, hvor mere end 2.5 millioner mennesker bor.

Beliggenhed

Katowice ligger i den sydlige del af Polen, på Schlesien Plateauet, mellem floderne Oder og Vistula. Gennem byen selv løber to mindre floder: Kłodnica og Rawa.

Økonomi

Selv om Katowice gør en stor indsats for at ryste sit image af en grå industriby, er kulminerne og stålværker stadig grundlaget for den lokale økonomi. Det er også et centrum for handel og tjenesteydelser. Desuden har byen to store konventions- og udstillingscentre (International Fair og Spodek), hvor mange konventioner og messer afholdes årligt.

Lufthavne

Lufthavnen ligger omkring tredive kilometer nord for Katowice. Den nemmeste måde at komme til Katowice International Lufthavn med udlejningsbil er gennem motorvejen E75 (S1) øst for byen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Den vigtigste busstation er tæt på Katowices Hovedbanegård. Offentlig transport er god og hyppig. Ved hvert stop er der en klar tidsplan. Der er også sporvogne i Katowice. Informationskontoret for sporvognslinjerne ligger på Rynek torvet.

Trafik og parkering

Der er mange ensrettede gader i Katowices centrum. Endvidere lader skiltning meget tilbage at ønske. Dette kan gøre det svært til at finde rundt. Den bedste ting at gøre, er at parkere din udlejningsbil i en af de bevogtede parkeringspladser. Vi anbefaler ikke at parkere i gaderne.

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at udforske byens omgivelser. Katowice ligger på motorvejen A4, én af Polens bedre veje, men du bliver nødt til at betale vejafgifter.

Hoteller

Der er et godt udvalg af hoteller og andre overnatningssteder i Katowice. Om sommeren anbefaler vi at du booker dig hotelværelse i god tid. Der er også et bredt udvalg af lejligheder, som kan udlejes for kortere eller længere tid. Turistbureauet kan hjælpe dig.

Eksterne kilder

For mere information om Katowice, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Katowice

EasyTerra Biludlejning Katowice sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Polen, men i en anden by end Katowice, klik venligst igennem til Biludlejning Polen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Polen du ønsker at leje en bil.