Billeje Torino

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Torino.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Torino.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Torino

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Torino
EasyTerra Biludlejning Torino er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Nelien Krijtenburg LocautoRent Torino Caselle Lufthavn
“Evaluering af biludlejning Torino Lufthavn”

“"Jeg fulgte et råd fra en ven, der altid booker gennem dig, og jeg har lejet en bil gennem dig for første gang. Jeg havde en god oplevelse. Én bemærkning: Hvis der under en given periode, er det obligatorisk at bruge snekæder, kan du angive dette tydeligt på din hjemmeside. "”

05-01-2015 19:03

Information om Torino

Biludlejning Torino
Biludlejning Torino

Indledning

Torino er det økonomiske og industrielle centrum i det nordlige Italien. Fra 1562 indtil 1792 var Torino hovedstaden i hertugdømmet Savoy. Mange overdådige bygninger i barokstil fra denne periode er blevet bevaret, såsom Piazza Castello, Palazzo Reale, Armeria Reale, Biblioteca Reale og Domkirken med det berømte ligklæde i Torino. Om vinteren er byen udgangspunktet for skiområder i de omkringliggende områder. I 2006 var byen vært for De Olympiske Vinterlege. 

Befolkning

Byen har 900.000 indbyggere, dog med forstæderne 2,2 millioner mennesker lever i og omkring Torino.

Beliggenhed

Torino er beliggende i den nordvestlige Italien ved foden af Alperne, der ligger vest og nord for byen. Byen er beliggende på floden Po. Tre andre floder går gennem byen, Dora Riparia, Stura di Lanzo og Sangone. Torino har et kontinental klima med kolde vintre og varme somre. Det regner hovedsageligt i løbet af foråret og efteråret. 

Økonomi

Byen er et vigtigt industriel centrum. Udover den berømte FIAT fabrik, er Lancia også beliggende i Torino og der er mange fabrikanter af bildele. Lavazza, kaffe fabrikanten, har sit hovedkontor i Torino og velkendte chokoladefabrikanter, som Ferrero, Caffarel og Peyrano har deres hjemsted i byen. 

Andre vigtige sektorer er tekstilsektoren og sektoren for finansielle tjenesteydelser. I de seneste år har Torino fokuseret mere på den højteknologiske industri (især IT). En af verdens største telekommunikationsvirksomheder, Telecom Italien, har sit hjemsted i Torino.

Lufthavne

Den moderne internationale lufthavns officielle navn er Aeroporto di Torino-Caselle “Sandro Pertini”, opkaldt efter den tidligere italienske præsident (fra 1978 indtil 1985). Lufthavnen ligger 15 kilometer mod nord for byen.

Offentlig transport

Torino har et fremragende offentligt transportnetværk med bus, sporvogne og metrolinjer. Metroen blev bygget til De Olympiske Vinterlege i 2006. For øjeblikket kører linjen mellem Porto Nuova (den vigtigste jernbanestation) og Collegno. I de næste par år vil undergrundssystemet blive udvidet til Lignotto, syd for byen. Otte sporvognslinjer og langt over hundrede buslinjer vil tage dig til enhver ønskede destination i byen. Alle offentlige transportmidler kører ofte. Billetter er gyldige for 70 minutter og kan benyttes til alle former for offentlig transport og kan købes ved aviskiosker og parkometre. 

Trafik og parkering

For at bekæmpe den tunge trafik i byens centrum blev spærrezoner oprettet. Det er imidlertid temmelig forvirrende, fordi der er områder, der er fuldstændig begrænset til biler, andre zoner har restriktioner under præcise tidspunkter, flere gader har begrænset vognbaner, hvoraf nogle er i en vis periode. 

Under alle omstændigheder kan du bedst parkere din bil på gaden (den såkaldte blå zone), på en parkeringsplads eller på en parkeringsgarage.

Hoteller

Torino har et meget bredt udbud af hoteller, lige fra luksuriøse fem stjernet-hoteller til venlige kroer og bed & breakfast. For at tiltrække turister tilbyder Torino ofte specielle pakker. Yderligere oplysninger kan fås på Turistkontoret på Via Maria Vittoria. 

Eksterne kilder

 For mere information om Torino, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Torino

EasyTerra Biludlejning Torino sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Torino, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.