Billeje Giardini Di Naxos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Giardini Di Naxos.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Giardini Di Naxos

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Sicilien
 4. Biludlejning Giardini Di Naxos
EasyTerra Biludlejning Giardini Di Naxos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Giardini Di Naxos

Indledning 

Ligesom mange andre steder på Sicilien var Giardini Naxos en stille fiskerby. Siden halvfjerdserne i forrige århundrede har byen udviklet sig til en populær badeby med smukke strande og en panoramisk udsigt over bugten. I juli og august kan byen få meget travlt.

Befolkning 

Mere end 10.000 mennesker bor i Giardini Naxos.

Beliggenhed

Giardini Naxos ligger i Messina provinsen på østkysten af den italienske ø Sicilien. Badebyen ligger ved en smuk bugt mellem Kap Taormina og Kap Schisò. Byen Taormina ligger (næsten) i gåafstand. Vest for byen ligger den imponerende Etna vulkan. 

Økonomi

Giardini Naxos betyder 'Naxos haver', og det er et af de mest attraktive steder på Siciliens østkyst. Turisme er derfor den vigtigste indtægtskilde: badebyen bliver besøgt af både italienere og udlændinge (hovedsageligt franskmænd og tyskere). Mange lystbåde og krydstogtskibe lægger til i Giardini Naxos havn. 

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Catania Lufthavn, 60 kilometer sydvest for byens centrum. Catania-Fontano-Rossa Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A18.

Offentlig transport

Der er ingen offentlig bustransport i Giardini Naxos; du skal bruge taxaer. Busser afgår fra Recanati busstation til omkringliggende steder, herunder Taormina.

Trafik og parkering

Giardini Naxos får meget travlt i sommermånederne, og det kan da være svært at finde en ledig parkeringsplads for din udlejningsbil. Det er bedst at efterlade bilen på dit hotel, og brug den til ture i omegnene og strandene, der ligger længere ude. Normalt er der nok parkeringspladser nær strandene.

Hoteller

Giardini Naxos har ingen mangel på indkvarteringsmuligheder. De mest populære hoteller og pensionater ligger tæt på havet langs Via Tysandros. Husk på, at juli og august er travle måneder. Book dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at besøge Giardini Naxos i disse måneder. Det bliver særlig travlt omkring den 15. august, når den årlige Ferragosto festival finder sted. Der er også adskillige hoteller og feriecentre i nærheden, hvis du ikke kan finde et værelse i selve byen.

Eksterne kilder

For mere information om Giardini Naxos, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Giardini Di Naxos

EasyTerra Biludlejning Giardini Di Naxos sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Giardini Di Naxos, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.