Billeje Knock

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Knock.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Knock

 1. Hjem
 2. Biludlejning Irland
 3. Biludlejning Knock
EasyTerra Biludlejning Knock er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Knock

Indledning 

Knock er en landsby i Irland; landsbyen er et valfartssted for katolikker, der kan sammenlignes med LourdesFrankrig og Fatima i Portugal. Der siges, at Jomfru Maria viste sig her i 1879. Hvert år bliver Knock besøgt af omkring en og en halv million pilgrimme. Præcis hundrede år efter tilsynekomsten, i 1979, pave Johannes Paul II besøgte også dette hellige sted.

Befolkning 

Byen har kun 800 indbyggere.

Beliggenhed

Knock ligger i Mayo amt i den nordvestlige del af Irland, et smukt, ru område med stejle skrænter ved for eksempel Croaghaun og Benwee Head.

Økonomi

Naturligvis er økonomien i denne by udelukkende baseret på religiøs turisme. Der er mange butikker, markeder og boder, der ligger langs ruten fra landsbyen til fredhelligt stedet, og som kun sælger religiøse relikvier. I den nordlige del af Mayo amtet produceres vedvarende energi; ikke blot vindenergi, men folk eksperimenterer også med energi fra bølger og tidevand.

Lufthavne 

Irland West Lufthavn ligger 22 kilometer nordøst for Knock. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad N17. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er en busforbindelse til Charlestown, hvor du skal skifte for at komme til andre destinationer i Irland med bus. Den nærmeste togstation ligger i Ballyhaunis, 22 kilometer øst for Knock.

Trafik og parkering

Selv om Knock bliver velbesøgt (især i sommermånederne), kan du nemt parkere din udlejningsbil. Landsbyen er gearet til at modtage ikke mindre end en og en halv million pilgrimme om året.

Hoteller

Mange pilgrimme tager til Knock på en endagstur og ikke overnatter. Der er kun en indkvarteringsmulighed: Knock House Hotel. Der er en campingplads i nærheden af landsbyen, men for et større udvalg af indkvarteringsmuligheder skal du henvende dig til landsbyer i nærheden, for eksempel Kiltimagh, Swinford og Claremorris.

Eksterne kilder:

For mere information om Knock, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Knock

EasyTerra Biludlejning Knock sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Knock, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.