• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Knock

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Knock.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Knock

EasyTerra Biludlejning Knock er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Knock

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Knock
  • For eksempel: Citroen C1
    Mini klasse
    For eksempel: Citroen C1
  • Populær klasse
    For eksempel: Opel Corsa
    Økonomi klasse
    For eksempel: Opel Corsa
  • For eksempel: Opel Astra
    Kompakt klasse
    For eksempel: Opel Astra
  • For eksempel: Nissan Qashqai
    Mellemklasse klasse
    For eksempel: Nissan Qashqai
  • For eksempel: Toyota Avensis
    Standard klasse
    For eksempel: Toyota Avensis
  • For eksempel: BMW 3 Series
    Familiebil klasse
    For eksempel: BMW 3 Series
  • For eksempel: BMW 5 Series
    Luksus klasse
    For eksempel: BMW 5 Series
  • For eksempel: Seat Leon Estate
    Stationcar klasse
    For eksempel: Seat Leon Estate

Biludlejningsfirmaer i Knock

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Knock. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
  • Thrifty
    8.1 (4154)
    Fra / dag
  • Avis
    7.8 (4673)
    Fra / dag
  • Hertz
    7.7 (5445)
    Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Hvornår vil du reservere en lejebil i Knock?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Knock

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Knock, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Knock

EasyTerra Biludlejning Knock sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Knock

Indledning 

Knock er en landsby i Irland; landsbyen er et valfartssted for katolikker, der kan sammenlignes med LourdesFrankrig og Fatima i Portugal. Der siges, at Jomfru Maria viste sig her i 1879. Hvert år bliver Knock besøgt af omkring en og en halv million pilgrimme. Præcis hundrede år efter tilsynekomsten, i 1979, pave Johannes Paul II besøgte også dette hellige sted.

Befolkning 

Byen har kun 800 indbyggere.

Beliggenhed

Knock ligger i Mayo amt i den nordvestlige del af Irland, et smukt, ru område med stejle skrænter ved for eksempel Croaghaun og Benwee Head.

Økonomi

Naturligvis er økonomien i denne by udelukkende baseret på religiøs turisme. Der er mange butikker, markeder og boder, der ligger langs ruten fra landsbyen til fredhelligt stedet, og som kun sælger religiøse relikvier. I den nordlige del af Mayo amtet produceres vedvarende energi; ikke blot vindenergi, men folk eksperimenterer også med energi fra bølger og tidevand.

Lufthavne 

Irland West Lufthavn ligger 22 kilometer nordøst for Knock. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad N17. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er en busforbindelse til Charlestown, hvor du skal skifte for at komme til andre destinationer i Irland med bus. Den nærmeste togstation ligger i Ballyhaunis, 22 kilometer øst for Knock.

Trafik og parkering

Selv om Knock bliver velbesøgt (især i sommermånederne), kan du nemt parkere din udlejningsbil. Landsbyen er gearet til at modtage ikke mindre end en og en halv million pilgrimme om året.

Hoteller

Mange pilgrimme tager til Knock på en endagstur og ikke overnatter. Der er kun en indkvarteringsmulighed: Knock House Hotel. Der er en campingplads i nærheden af landsbyen, men for et større udvalg af indkvarteringsmuligheder skal du henvende dig til landsbyer i nærheden, for eksempel Kiltimagh, Swinford og Claremorris.

Eksterne kilder:

For mere information om Knock, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

  • Valuta
    Euro
  • Køreretning
    Venstre
  • Højst tilladte hastighed i byen
    50 km/h
  • Maksimal hastighed på motorvej
    100 km/h
  • Sprog
    English, Irish
  • Populær bilklasse
    compact
  • Populære udlejningsfirmaer
    Budget

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Thrifty
  • Avis
  • Hertz
  1. Hjem
  2. Biludlejning Irland
  3. Biludlejning Knock