Billeje Rovaniemi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rovaniemi.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rovaniemi

 1. Hjem
 2. Biludlejning Finland
 3. Biludlejning Rovaniemi
EasyTerra Biludlejning Rovaniemi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Rovaniemi

Biludlejning Rovaniemi
Biludlejning Rovaniemi

Indledning

Rovaniemi er for mange turister udgangspunktet for at udforske Lapland. Byen selv har ikke mange attraktioner, men de omkringliggende områder har mere. Julemands hjem ligger præcis på det arktiske cirkel, og han er ikke hjemme kun til jul, men hele året rundt. Du kan også besøge Arktikum: Et museum om mennesker og dyr i Lapland og Lapland kultur og historie. Alle udstillinger på museet er under jorden.  

Befolkning

Rovaniemi har 35.000 indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i det nordlige Finland, lige under den arktiske cirkel. Rovaniemi blev bygget på sammenløbet af to floder, Kemijoki og Ounasjoki. Gennem den nordlige region kan vintrene blive meget kolde, og somrene er generelt temmelig kolde. I juli går solen ikke ned, men i januar skinner den kun 3½ time om dagen.

Økonomi

Turisme er af stor betydning for byen. Folk kommer til Rovaniemi for at se midnatssolen om sommeren eller nordlyset om vinteren. Desuden er der masser af ting at foretage sig i området: Fra skiløb til ridning med slædehunde eller rensdyr til isfiskeri eller rafting.

Byen er også den administrative og uddannelsescenter i Lapland: Næsten en ud af tre indbyggere i Rovaniemi er en student.

Lufthavne

Lufthavn i Rovaniemi ligger 10 kilometer nord for byen. Lufthavnen har travlt især under julesæson: I løbet af to måneder ekspederer den omkring 400.000 passagerer. 

Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Motorvej 4 (E-75) løber fra byens centrum direkte til lufthavnen. Frakørslen er klart angivet.

Offentlig transport

Der er mange busselskaber, der forbinder destinationer i og omkring Rovaniemi, men om aftenen og i weekenderne tjenesterne er begrænsede.

Trafik og parkering

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden eller på nogen af parkeringspladser. På nogle områder kan du parkere med et blåt parkeringskort. En udlejningsbil er en passende måde for at besøge seværdigheder i Rovaniemi område. Du kan først besøge, for eksempel, Ranua Wildlife Park, 80 kilometer syd for byen. Du kan nemt nå parken med en udlejningsbil ved at følge vej 78 i retning mod Kajaani.

Hoteller

Rovaniemi har et godt udbud af indkvarteringsmuligheder: Fra simple gæstehuse og Bed & Breakfasts til fire stjerner hoteller. Et helt specielt sted at bo i er Arctic Snow Hotel på Søen Lehtojärvi. Som navnet antyder, er hotellet lavet af sne og is. Der er en campingplads lige ved byens centrum, direkte på Kemijoki floden.

Eksterne kilder

For mere information om Rovaniemi, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • FiRENT
 • Green Motion
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Rovaniemi

EasyTerra Biludlejning Rovaniemi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Rovaniemi, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.