• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Rovaniemi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Rovaniemi.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Rovaniemi

EasyTerra Biludlejning Rovaniemi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Rovaniemi

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Rovaniemi

Biludlejningstilbud i Rovaniemi

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Rovaniemi

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Rovaniemi

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Rovaniemi. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  9 (2944)
  Fra kr 196 / dag
 • Budget

  8.9 (9021)
  Fra kr 261 / dag
 • FiRENT

  8.8 (27)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.6 (7346)
  Fra kr 315 / dag
 • Thrifty

  8.5 (4909)
  Fra kr 291 / dag
 • Alamo

  8.5 (7927)
  Fra kr 186 / dag
 • Finn-Rent

  8.3 (34)
  Fra kr 181 / dag
 • Hertz

  8.3 (6180)
  Fra kr 277 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Fra kr 197 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3005)
  Fra kr 270 / dag
 • addCarRental

  7.7 (96)
  Fra kr 1238 / dag
 • Green Motion

  7.4 (1717)
  Fra kr 156 / dag
 • Avis

  7.2 (5364)
  Fra kr 276 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Touring Cars

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Autounion Car Rental

  8.3 (55)
  Fra kr 243 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Rovaniemi?

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Rovaniemi) er Maj den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Rovaniemi), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Rovaniemi), er Maj den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. November er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Rovaniemi) er Maj den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Rovaniemi) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Rovaniemi) er Maj den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Rovaniemi) er Juni den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Rovaniemi - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Rovaniemi) er Juli den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Rovaniemi

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Rovaniemi, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Rovaniemi

EasyTerra Biludlejning Rovaniemi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Rovakatu 21

Information om Rovaniemi

Indledning

Rovaniemi er for mange turister udgangspunktet for at udforske Lapland. Byen selv har ikke mange attraktioner, men de omkringliggende områder har mere. Julemands hjem ligger præcis på det arktiske cirkel, og han er ikke hjemme kun til jul, men hele året rundt. Du kan også besøge Arktikum: Et museum om mennesker og dyr i Lapland og Lapland kultur og historie. Alle udstillinger på museet er under jorden.  

Befolkning

Rovaniemi har 35.000 indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i det nordlige Finland, lige under den arktiske cirkel. Rovaniemi blev bygget på sammenløbet af to floder, Kemijoki og Ounasjoki. Gennem den nordlige region kan vintrene blive meget kolde, og somrene er generelt temmelig kolde. I juli går solen ikke ned, men i januar skinner den kun 3½ time om dagen.

Økonomi

Turisme er af stor betydning for byen. Folk kommer til Rovaniemi for at se midnatssolen om sommeren eller nordlyset om vinteren. Desuden er der masser af ting at foretage sig i området: Fra skiløb til ridning med slædehunde eller rensdyr til isfiskeri eller rafting.

Byen er også den administrative og uddannelsescenter i Lapland: Næsten en ud af tre indbyggere i Rovaniemi er en student.

Lufthavne

Lufthavn i Rovaniemi ligger 10 kilometer nord for byen. Lufthavnen har travlt især under julesæson: I løbet af to måneder ekspederer den omkring 400.000 passagerer. 

Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Motorvej 4 (E-75) løber fra byens centrum direkte til lufthavnen. Frakørslen er klart angivet.

Offentlig transport

Der er mange busselskaber, der forbinder destinationer i og omkring Rovaniemi, men om aftenen og i weekenderne tjenesterne er begrænsede.

Trafik og parkering

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden eller på nogen af parkeringspladser. På nogle områder kan du parkere med et blåt parkeringskort. En udlejningsbil er en passende måde for at besøge seværdigheder i Rovaniemi område. Du kan først besøge, for eksempel, Ranua Wildlife Park, 80 kilometer syd for byen. Du kan nemt nå parken med en udlejningsbil ved at følge vej 78 i retning mod Kajaani.

Hoteller

Rovaniemi har et godt udbud af indkvarteringsmuligheder: Fra simple gæstehuse og Bed & Breakfasts til fire stjerner hoteller. Et helt specielt sted at bo i er Arctic Snow Hotel på Søen Lehtojärvi. Som navnet antyder, er hotellet lavet af sne og is. Der er en campingplads lige ved byens centrum, direkte på Kemijoki floden.

Eksterne kilder

For mere information om Rovaniemi, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Budget
 • FiRENT
 • Europcar
 • Thrifty
 • Alamo
 • Finn-Rent
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Avis
 • National Car Rental
 • McRent
 • Touring Cars
 • Global Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Finland
 3. Biludlejning Rovaniemi