• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Santiago Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Santiago Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Santiago Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Santiago Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Santiago Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Santiago Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Santiago Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Econorent

  8.3 (10)
  Fra kr 242 / dag
 • Hertz

  8.2 (6179)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (5364)
  Fra kr 214 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3005)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.6 (7346)
  Fra kr 204 / dag
 • Budget

  7.4 (9018)
  Fra kr 213 / dag
 • United rent a car

  5.5 (15)
  Fra kr 191 / dag
 • Euro Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 225 / dag
 • Alamo

  7.4 (7923)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2944)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Santiago Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er April den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er April den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Santiago Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Santiago Lufthavn), er Maj den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er April den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Santiago Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Santiago Lufthavn) er December den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Santiago Lufthavn

Lokal information om Santiago Lufthavn

Santiago Lufthavn i en nøddeskal 

Santiago Lufthavn er officielt opkaldt efter den chilenske flypioner Arturo Merino Benítez. Lufthavnen i Chiles hovedstad kaldes også Pudahuel Lufthavn efter dens beliggenhed.  

Lufthavnen ligger 18 kilometer vest for Santiagos bycentrum. Der er ingen direkte togforbindelse til lufthavnen, men hvert 10.minut kører en pendulbus til metrostationen Los Héroes. Lufthavnen ligger lige langs ringvejen (Autopista Vespucio Norte) omkring den chilenske hovedstad, og derfor let at komme til med bil og bus. 

Lufthavnen er udstyret med et smukt shoppingsområde med over 70 butikker og 20 restauranter, caféer og (snack) barer. Der er adskillige VIP-lounges, og i den internationale terminal er der et businesscenter med mødelokale. For større møde- eller konferencelokaler, kan du henvende dig til lufthavnens hotel Holiday Inn. Der er gratis adgang til trådløst internet (Wi-Fi) i restauranterne. Andre faciliteter i Santiago Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater, et postkontor, et apotek og endda en tandlægepraksis.

I luftfartsindustrien er Santiago Lufthavn betegnet med forkortelserne SCL (IATA lufthavnskode) og SCEL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Santiago Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Chilean peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Econorent
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • United rent a car
 • Euro Rent a Car
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Sixt
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals