• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Sarajevo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sarajevo.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sarajevo

EasyTerra Biludlejning Sarajevo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Sarajevo

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Sarajevo

Biludlejningstilbud i Sarajevo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Sarajevo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Sarajevo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Sarajevo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  8.5 (2824)
  Fra kr 95 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Fra kr 67 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Fra kr 82 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8 (1687)
  Fra kr 110 / dag
 • Europcar

  8 (7170)
  Fra kr 73 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Fra kr 53 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Fra kr 268 / dag
 • Budget

  7.8 (8847)
  Fra kr 76 / dag
 • Avis

  7.7 (5258)
  Fra kr 79 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Fra kr 51 / dag
 • Nur Rent a car

  7.2 (19)
  Fra kr 56 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Fra kr 79 / dag
 • Euro Rent a Car

  6.8 (1)
  Fra kr 57 / dag
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Kapitals rent a car

  5.5 (2)
  Fra kr 149 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Sarajevo?

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Sarajevo) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Sarajevo) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Sarajevo), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Sarajevo), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Sarajevo) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Sarajevo) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Sarajevo) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Sarajevo) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Sarajevo) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Sarajevo) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Sarajevo) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Sarajevo) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Sarajevo - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Sarajevo) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Sarajevo

Hvis du søger efter en lejebil i Bosnien-Hercegovina, men i en anden by end Sarajevo, klik venligst igennem til Biludlejning Bosnien-Hercegovina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Bosnien-Hercegovina du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Sarajevo

EasyTerra Biludlejning Sarajevo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Kralja Tvrtka 17

Information om Sarajevo

Indledning 

Sarajevo er hovedstaden i Bosnien-Hercegovina, og historisk set en af de mest interessante europæiske byer. Det er et mødested mellem civilisationer, hvor det østlige ortodokse, katolikker, muslimer og jøder har levet side om side i århundreder. Byen har stort set kommet sig fra opløsningskrigene af Jugoslavien og bosniere. Kroater og serbere bor sammen i rimelig harmoni.

Befolkning

Byen har over 300.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Sarajevo er centralt beliggende i den trekantede Bosnien-Hercegovina. Byen blev opført på en dal, på en højde af fem hundrede meter, og omgivet af bjerge, hvis højeste punkt er Treskavica (2088 meter). Miljacka floden løber lige gennem byen, fra øst til vest. 

Økonomi

Under kommunistiske tider var der en masse tungindustr i Sarajevo, men kun få af disse virksomheder har formået at overleve. I dag producerer industrien hovedsageligt tobaksvarer, møbler, bildele og kommunikationsudstyr. Både den nationale såvel som den lokale regering skaber jobs.

Turisme har stor betydning for byen. I sommermånederne kommer mange besøgende til at indånde byens historie, i vintermånederne er skiløjperne i nærheden populære.  

Lufthavn

Sarajevos lufthavn ligger seks kilometer sydvest for byens centrum, i forstaden Butmir. Sarajevo Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Ruten til lufthavnen er angivet på hovedvejen tværs over byen.

Offentlig transport

Sarajevo har god offentlig transport. En sporvogn kører rundt i byens centrum, og der er også (trolley) busser til forstæderne. 

Trafik og parkering

Sarajevo har et klart vejnetværk, men skilte er knappe. Hvis du ønsker at udforske byen med en udlejningsbil, er det bedst at købe et godt bykort. I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Der er forskellige parkeringspladser og garager, hvor du kan parkere din bil.

Hoteller

Sarajevo har et rimeligt udbud af vandrehjem, pensionater og hoteller. Udbuddet af private værelser er enorm, men de kan være svære at finde. I det gamle centrum er der forskellige agenturer, der kan hjælpe dig. Sarajevo er besøgt af et stigende antal turister. Vi anbefaler derfor, at reservere dit værelse i forvejen, især hvis du ønsker at besøge Sarajevo i sommermånederne. 

Eksterne kilder 

For mere information om Sarajevo, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Bosnia and Herzegovina convertible mark
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Bosnian, Croatian, Serbian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Nur Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Euro Rent a Car
 • InterRent
 • Kapitals rent a car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Bosnien-Hercegovina
 3. Biludlejning Sarajevo