Billeje Sarajevo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sarajevo.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sarajevo

 1. Hjem
 2. Biludlejning Bosnien-Hercegovina
 3. Biludlejning Sarajevo
EasyTerra Biludlejning Sarajevo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Sarajevo

Biludlejning Sarajevo
Biludlejning Sarajevo

Indledning 

Sarajevo er hovedstaden i Bosnien-Hercegovina, og historisk set en af de mest interessante europæiske byer. Det er et mødested mellem civilisationer, hvor det østlige ortodokse, katolikker, muslimer og jøder har levet side om side i århundreder. Byen har stort set kommet sig fra opløsningskrigene af Jugoslavien og bosniere. Kroater og serbere bor sammen i rimelig harmoni.

Befolkning

Byen har over 300.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Sarajevo er centralt beliggende i den trekantede Bosnien-Hercegovina. Byen blev opført på en dal, på en højde af fem hundrede meter, og omgivet af bjerge, hvis højeste punkt er Treskavica (2088 meter). Miljacka floden løber lige gennem byen, fra øst til vest. 

Økonomi

Under kommunistiske tider var der en masse tungindustr i Sarajevo, men kun få af disse virksomheder har formået at overleve. I dag producerer industrien hovedsageligt tobaksvarer, møbler, bildele og kommunikationsudstyr. Både den nationale såvel som den lokale regering skaber jobs.

Turisme har stor betydning for byen. I sommermånederne kommer mange besøgende til at indånde byens historie, i vintermånederne er skiløjperne i nærheden populære.  

Lufthavn

Sarajevos lufthavn ligger seks kilometer sydvest for byens centrum, i forstaden Butmir. Sarajevo Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Ruten til lufthavnen er angivet på hovedvejen tværs over byen.

Offentlig transport

Sarajevo har god offentlig transport. En sporvogn kører rundt i byens centrum, og der er også (trolley) busser til forstæderne. 

Trafik og parkering

Sarajevo har et klart vejnetværk, men skilte er knappe. Hvis du ønsker at udforske byen med en udlejningsbil, er det bedst at købe et godt bykort. I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Der er forskellige parkeringspladser og garager, hvor du kan parkere din bil.

Hoteller

Sarajevo har et rimeligt udbud af vandrehjem, pensionater og hoteller. Udbuddet af private værelser er enorm, men de kan være svære at finde. I det gamle centrum er der forskellige agenturer, der kan hjælpe dig. Sarajevo er besøgt af et stigende antal turister. Vi anbefaler derfor, at reservere dit værelse i forvejen, især hvis du ønsker at besøge Sarajevo i sommermånederne. 

Eksterne kilder 

For mere information om Sarajevo, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Active Car Rental
 • Arctic Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Euro Rent a Car
 • Europcar
 • Fast Mobility
 • Fleet Rent a car
 • Hertz
 • Kapitals rent a car
 • Nur Rent a car
 • ORYX Rent A Car
 • SIXT Rent a Car
 • Vero Rent

Biludlejningssteder i Sarajevo

EasyTerra Biludlejning Sarajevo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Bosnien-Hercegovina, men i en anden by end Sarajevo, klik venligst igennem til Biludlejning Bosnien-Hercegovina side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Bosnien-Hercegovina du ønsker at leje en bil.