Billeje Klagenfurt

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Klagenfurt.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Klagenfurt

  1. Hjem
  2. Biludlejning Østrig
  3. Biludlejning Klagenfurt
EasyTerra Biludlejning Klagenfurt er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Klagenfurt

Biludlejning Klagenfurt
Biludlejning Klagenfurt

Indledning

Klagenfurt er hovedstaden i Østrigs provins Kärnten. Med grundlæggelsen af byen - ifølge legenden - skulle en ond bændelorm først overvindes. Springvandet (Lindwurmbrunnen), i byens centrum er en påmindelse herom. Den gamle bymidte er fuldt genopbygget (Klagenfurt vandt forskellige priser for bevaring af dens kulturarv). En af de største attraktioner i byen er badestranden ved Wörthersee, efterfulgt af Euro parken, hvor der er forskellige attraktioner.

Befolkning

Klagenfurt har mere end 90.000 indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i den sydlige del af Østrig, på Glad-floden og på den østlige side af Wörthersee. Klagenfurt ligger på en højde af 446 meter, i smukke grønne omgivelser, omkranset mod syd af Karawanken-bjergene, den naturlige grænse mellem Østrig og Slovenien.

Økonomi

Turisme spiller en vigtig rolle i Klagenfurts økonomi. Derefter er der nogle lette industrier, og byen har udviklet sig til at være et centrum for informations- og kommunikationsteknologi. Et eksempel er den teknologiske park, som nu er forbundet med universitetet i Klagenfurt.

Lufthavne

Klagenfurt har sin egen lufthavn, kun tre kilometer fra byen. Ud over Austrian Airlines, er denne lufthavn især brugt af lavprisflyselskaber. Lufthavn Klagenfurt er let tilgængeligt med udlejningsbil: Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet langs hovedvej A2. Vejen forbinder Klagenfurt med Graz og lufthavnene i denne by kan være et alternativ.

Offentlig transport

Byen har et godt busnet, som du kan bruge for at nå ud til byens interessante steder. Klagenfurt er ikke en storby og alle de vigtige seværdigheder kan nemt nås til fods. Desuden har Klagenfurt fremragende togforbindelser med andre byer i Østrig og til Italien, Slovenien og Tyskland.

Trafik og parkering

I og omkring Klagenfurts centrum er der mange parkeringspladser og holdepladser. Disse er tydeligt angivet. Hvis du ønsker at parkere din udlejningsbil gratis, er der P+R pladser på den østlige og vestlige side af byen. Du kan blive kørt ind i byen med en pendulbus. I byens centrum kan være meget travlt, især i sommermånederne. Du bør undgå at køre i myldretiden.

Hoteller

Klagenfurt har en bred vifte af hoteller og gæstehuse. En af de bedste muligheder er AllYouNeed Hotel, som i øvrigt kun er åben i sommermånederne (1. juli- 30. september). Klagenfurt er en populær destination og i sommermånederne anbefales det at booke dit hotelværelse på forhånd. Der er et vandrehjem på universitetet.

Eksterne kilder

For mere information om Klagenfurt, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Klagenfurt

EasyTerra Biludlejning Klagenfurt sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Østrig, men i en anden by end Klagenfurt, klik venligst igennem til Biludlejning Østrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Østrig du ønsker at leje en bil.