Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Kraków Car rental Kraków Mietwagen Krakau Autohuur Kraków Biluthyrning Kraków Location de voitures Kraków Alquiler de coches Cracovia Autonoleggio Cracovia Billeje Kraków Bilutleie Kraków Autovuokraamo Kraków Aluguer de carros Cracóvia Wypożyczalnia samochodów Kraków Autovermietung Krakau Mietauto Krakau
Billeje Kraków

Billeje Kraków

Hjem > Billeje Polen

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Kraków. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Kraków.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Thrifty Kraków Lufthavn

"Fremragende service. Let at booke, busser til tiden, selv om natten, og ikke dyrt."


2015-01-05 19:22
Enterprise Kraków Lufthavn

"Korrekt service, som det skal være!. Vi oplevede ingen problemer med at booke, afhente og returnere bilen."


2014-12-09 17:58
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Kraków

EasyTerra Biludlejning Kraków sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Polen, men i en anden by end Kraków, venligst besøg vores Billeje Polen webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Polen.

Information om Kraków

Biludlejning Kraków
Biludlejning Kraków

Introduktion

Krakow er den eneste store polske by, der ikke blev bombet under Anden Verdenskrig. Det smukke historiske centrum - med Rynek Glowny som sit hjerte - er også et besøg værd. Kun den middelalderlige bymur er stort set forsvundet efter at det meste af det blev taget ned i begyndelsen af det 19. århundrede. Indtil slutningen af det 16. århundrede var Krakow hovedstaden i Polen og en vigtig videns centre (byens universitet var verdensberømt).
Nær Krakow ligger den tidligere nazistiske koncentrationslejr i Auschwitz, som nu er et museum der minder ofrene der omkom gaskamrene.

Befolkning

Byen har 800,000 indbyggere, så er det den tredje største by i Polen. Med forstæderne har byen en befolkning på 1.5 millioner.

Beliggenhed

Krakow er beliggende i den sydlige del af Polen, på bunden af Karpaterne, der danner grænsen til Slovakiet. Byen ligger på Wisla-floden, den vigtigste flod i Polen, som bugter sig gennem landet, før den løber ud i havet nær Gdansk. På Wawel-bakke i nærheden af byen ligger Krakows citadellet. 

Økonomi

Byen er en landets vigtigste økonomiske centre. Der er en omfattende industri med jern og stålværker, aluminium produktion, kemiske produkter, maskiner og fødevarer.
Hertil kommer, at turismen spiller en vigtig rolle. Hvert år modtager Krakow over 7 millioner indenlandske og udenlandske besøgende og tallet er stigende. Traditionelt er byen også et vigtigt undervisningscenter. 

Lufthavne

Byens internationale lufthavn - Balice Lufthavn - er beliggende 12 kilometer vest for byen. Der er mange forbindelser til europæiske hovedstæder, herunder til Amsterdam og også til Chicago og New York. I løbet af sommeren er der mange charterfly til destinationer i Nordafrika. 
Fra lufthavnen kan Krakow nås på 20 minutter. Desuden er der to buslinjer til byens centrum (192 og 208).

Offentlig transport

Byens centrale station - Dworzec Glowny - ligger lige udenfor det gamle centrum. Der er et regelmæssigt højhastighedstog til Warszawa (2 timer 45 minutter) og der er mange internationale forbindelser, for eksempel til Berlin, Frankfurt, Wien og Prag. I byen selv er der sporvogne og busser. Du kan købe endagsbillet på aviskiosker. Sørg for at stemple din billet så snart du stiger op. Billetten har en gyldighed for en time efter det er blevet stemplet. Uge billetter eller månedsbilletter ikke behøver at blive stemplet.

Trafik og parkering

Krakow er let at nå: Fra vest (Wroclaw) gennem A4 og fra nord (Warszawa) gennem A1.
Den gamle bymidte er stort set bilfri. Du kan parkere din bil i en af de bevogtede parkeringspladser. Tæt på centrum er der to af disse parkeringspladser: På plac Szczepanski og plac swietego Ducha.
Opførelsen og vedligeholdelse af veje i Polen ikke har matchet den eksplosive vækst i antallet af biler. På trods af den enorme indsats, der gøres for at forbedre landets vejnet vil det sandsynligvis tage flere år, før de vil nå det niveau mennesker i Vesten er vant til.

Hoteller

Ligesom antallet af biler, antallet af turister er også vokset dramatisk. Der er et rimeligt udvalg, når det kommer til middelklasse hoteller, men det er usandsynligt, at du finder luksus hoteller i nærheden af den gamle by. Der er mange billige overnatningsmuligheder, men undgår hotellerne i Nowa Huta område, som i fortiden har tjent som bolig for midlertidigt ansatte i industrien. Derudover er der mange bed & breakfast boliger og lejligheder til rådighed. Husk at leje disse kun gennem en officiel repræsentant!

Eksterne kilder

For mere information om Krakow anbefaler vi Google og de følgende kilder: