Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Gran Canaria Car rental Gran Canaria Mietwagen Gran Canaria Autohuur Gran Canaria Biluthyrning Gran Canaria Location de voitures Grande Canarie Alquiler de coches Gran Canaria Autonoleggio Gran Canaria Billeje Gran Canaria Bilutleie Gran Canaria Autovuokraamo Gran Canaria Aluguer de carros Gran Canária Wypożyczalnia samochodów Gran Canaria Autovermietung Gran Canaria Mietauto Gran Canaria
Billeje Gran Canaria

Billeje Gran Canaria

Hjem > Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Gran Canaria. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Gran Canaria.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 7.6 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 5
Budget Gran Canaria Lufthavn

"De endelige omkostninger er langt højere. Den "grundlæggende" lejepris synes attraktiv, men når du begynder at tilføje omkostningerne for en "selvrisikodækning" og et "depositum" bliver du stadig chokeret over de samlede omkostninger. Disse oplysninger bør være mere tydelige!"


2015-07-31 09:53
Avis Gran Canaria Lufthavn

"Jeg bruger altid EasyTerra, når jeg lejer en bil i udlandet.. Problemfri håndtering af det hele. Selv når jeg engang måtte aflyse en bil, som jeg allerede havde reserveret. Jeg kan især godt lide, at du kan købe selvrisikodækning, som er meget mere omkostningseffektiv end at gøre det direkte med udlejningsselskabet."


2015-05-31 17:35
Budget Gran Canaria Lufthavn

"Ejendommelig . Ingen til at følge dig op til bilen før du tager af sted. Det samme, når du afleverer bilen. Du betaler for en fuld tank på forhånd og du fylder den op med brændstof. Så du skal ikke fylde den op, da dette er uøkonomisk, medmindre du ønsker at køre bilen hver dag."


2015-05-28 10:34
Europcar Gran Canaria Lufthavn

"God erfaring. "Godt organiseret. Klart overblik over bookingen. ""


2015-01-06 21:32
Hertz Gran Canaria Lufthavn

"God og billig. " Jeg vil beskrive billeje gennem EasyTerra som god og billig. ""


2015-01-06 11:00
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Alle byer i Gran Canaria

EasyTerra Biludlejning Gran Canaria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Information om Gran Canaria

Biludlejning Gran Canaria
Biludlejning Gran Canaria

Introduktion

Gran Canaria er det største og mest populære af de syv Kanariske Øer. Gran Canaria er en stenet og skovklædte ø, hvis midte ligger en symmetrisk vulkan, som er et godt besøg værd. Hovedstaden og havneby på denne smukke ø er Las Palmas de Gran Canaria. Denne smukke koloniale by er det administrative center i de østlige øer: Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura.

Befolkning

Gran Canaria har omkring 789.000 indbyggere. Las Palmas de Gran Canaria, hovedstaden, har omkring 378.000 indbyggere. Det første indtryk er, at øen har en masse flere indbyggere fordi omkring 3 millioner turister hvert år kommer til at nyde alt, hvad den har at tilbyde.

Beliggenhed

Gran Canaria er et af de syv Kanariske Øer: Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, La Gomera, La Palma og Hierro. De Kanariske Øer er placeret i den sydvestlige del af Marokko (på det afrikanske kontinent). Afstanden mellem øerne og Marokko varierer mellem 100 og 550 kilometer. Gran Canaria er den anden tættest på fastlandet, omkring 200 kilometer. Øerne ligger på Atlanterhavet.

Økonomi

Landbruget er meget vigtigt for øens økonomi. Den nordlige side af øen er langt grønnere end den sydlige del. På den nordlige side af øen er der mange bananplantager. Der er også frugtbare dale, hvor papaja, mango og citrusfrugter dyrkes. Handel med (blandt andre ting) øens produkter er også vigtigt for Gran Canaria. På grund af denne handel, fiskeri og turisme, Gran Canaria har en stor moderne havn, som giver mange arbejdspladser på øen. Endelig er turismen meget vigtig for øens økonomi. Turister er tiltrukket af det barske landskab, den grønne syd, den tørre nord, de smukke strande, den koloniale Las Palmas de Gran Canaria, turistattraktionerne og gastronomien.

Lufthavne

Gran Canaria har en lufthavn: Gran Canaria Lufthavn, som ligger 18 kilometer mod syd for hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Denne ø er den eneste ø (for turister) på de østlige øer. Både indenlandske og internationale flyvninger ekspederes af denne lufthavn.

De fleste besøgende ankommer til Gran Canaria med fly. Der er også en mulighed for at komme fra Cadiz, der ligger på den sydvestlige kyst af Spanien. Mellem øerne selv er der også en række færgeservice. Der er hyppige busforbindelser mellem lufthavnen og blandt andre steder, hovedstaden, det er bus nummer 60. Bussen er den eneste form for offentlig transport på øen. Det giver dig mulighed for at nå ud til mange byer, landsbyer og ferieområder på øen. Det betyder, at du ikke behøver en udlejningsbil til at være mobil. Naturligvis er bussen en mindre behagelig måde at rejse.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er en perfekt måde at opdage øen. Det giver dig mulighed for at forlade den nedtrådte sti. Normalt er vejene på øen gode. Jo mindre befærdet veje er, jo mindre gode er, som, kombineret med stejle fjelde og dale, gør en firehjulstrækker mere end en luksus. Parkering er kun problematisk på visse populære steder.

Gran Canaria har mange hoteller. Du kan vælge mellem meget billige til meget luksuriøse hoteller. I løbet af turistsæsonen er det tilrådeligt at booke dit hotelværelse i forvejen, hvis du ikke ønsker at løbe risikoen for ikke at finde, hvad du vil.

Eksterne kilder

For mere information om Gran Canaria, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: