Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Nice Airport Car rental Nice Airport Mietwagen Nizza Flughafen Autohuur Nice Airport Biluthyrning Nice Airport Location de voitures Aéroport Nice Côte d'Azur Alquiler de coches Aeropuerto de Niza Autonoleggio Aeroporto di Nizza Billeje Nice Lufthavn Bilutleie Nice Lufthavn Autovuokraamo Nizzan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Nice Wypożyczalnia samochodów Nicea Lotnisko Autovermietung Nizza Flughafen Mietauto Nizza Flughafen
Billeje Nice Lufthavn

Billeje Nice Lufthavn

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Nice

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.6 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 5
Thrifty Nice Lufthavn

"Fremragende service. Fremragende service, en aftale er en aftale."


2015-05-26 20:32
Citer Nice Lufthavn

"Billeje i det sydlige Frankrig. Hver eneste gang den bedste aftale gennem EasyTerra. Hvert år er endelige aftaler i Nice og Marseille også blevet nemmere, hurtigere og mere behageligt."


2015-03-11 20:52
Thrifty Nice Lufthavn

"Kvalitet-pris. "Vi er meget tilfredse med vores bookinger gennem EasyTerra. Hurtig og klar. God kontakt via telefon i tvivlstilfælde. ""


2015-03-11 11:31
Enterprise Nice Lufthavn

"Kundevenlig hjemmeside. "Velorganiseret websted, meget kundevenlig, hurtig og pålidelig. Vi fik straks en professionel bekræftelse uden vanskeligheder. Jeg er virkelig meget tilfreds. ""


2015-01-05 15:24
Citer Nice Lufthavn

"Leveret præcis som aftalt på forhånd!. "Jeg lejede en bil gennem EasyTerra for en uge i Nice i begyndelsen af december 2014. Jeg modtog kontrakten på hollandsk via e-mail på forhånd. Alt blev bekræftet og hurtigt afsluttet på stedet. Returnering af bilen var endnu hurtigere og uden besvær vedr. små ridser eller buler. Ikke at der var nogen, men stadig. ""


2015-01-05 14:25
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Nice

Ud over udlejningsselskaber i Nice Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Nice også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn
Biludlejning Nice Lufthavn (NCE)

Nice Lufthavn i en nøddeskal

Nice Côte d'Azur Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Frankrig. Det internationale jetset bruger denne lufthavn en masse for at tage til de luksuriøse feriesteder eller til deres andet hjem i steder som St. Tropez, Antibes, Cannes og Monaco. Hertil kommer, at denne lufthavn også er brugt af lavprisflyselskaber, for eksempel EasyJet. Lufthavnen ligger 7 km vest for Nice og den har to terminaler. Mellem de terminaler er der gratis pendulbusser.

Lufthavnen kan nås med bil, bus og tog. I det omkringliggende område er der hoteller med gratis pendulbusser til og fra lufthavnen.

På den vigtigste lufthavn i Côte d'Azur er der ingen mangel på butikker, barer og restauranter. Nice Lufthavn har også en omfattende Business Center, hvor udstillinger er ofte organiseret.

I luftfartsindustrien er Nice Lufthavn vist med forkortelserne NCE (IATA lufthavnskode) og LFMN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Nice Lufthavn