Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Los Angeles International Airport Car rental Los Angeles International Airport Mietwagen Los Angeles International Flughafen Autohuur Los Angeles International Airport Biluthyrning Los Angeles International Airport Location de voitures Aéroport International de Los Angeles Alquiler de coches Aeropuerto de Los Ángeles Autonoleggio Aeroporto di Los Angeles-LAX Billeje Los Angeles International Lufthavn Bilutleie Los Angeles Internasjonal Lufthavn Autovuokraamo Los Angelesin kansainvälinen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto Internacional de Los Angeles Wypożyczalnia samochodów Los Angeles Lotnisko Autovermietung Los Angeles International Flughafen Mietauto Los Angeles International Flughafen
Billeje Los Angeles International Lufthavn

Billeje Los Angeles International Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Billeje Los Angeles

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 4
Alamo Rent a Car Los Angeles International Lufthavn

"Gennemskueligt tilbud, lave priser og fleksible.. Fremragende hjemmeside, aftalerne er altid korrekte og skulle du aflyse, kan du gøre det uden problemer."


2015-08-26 00:11
Budget Los Angeles International Lufthavn

"Fremragende service for billig udlejningsbil. Jeg bruger EasyTerra regelmæssigt for at leje billige biler i udlandet. Altid med et godt resultat og til en lav pris."


2015-03-10 13:51
Alamo Rent a Car Los Angeles International Lufthavn

"Pålidelig og nemt!. En pålidelig og nem måde at leje en bil. I Storbritannien og USA er det meget "let" at leje en bil på velkendte biludlejningsfirmaer gennem EasyTerra. Vurdering = god."


2014-12-11 17:01
Alamo Rent a Car Los Angeles International Lufthavn

"Tilfredshed EasyTerra. EasyTerra's hjemmeside er klar, byder på masser af valg og har en særdeles godt kvalitet/pris forhold. Bekræftelses-e-mailen indeholder alle de oplysninger og aftaler. Næste gang vil jeg helt sikkert vælge EasyTerra igen. "


2014-12-09 20:00
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Los Angeles

Ud over udlejningsselskaber i Los Angeles International Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Los Angeles også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Los Angeles International Lufthavn

Biludlejning Los Angeles International Lufthavn
Biludlejning Los Angeles International Lufthavn (LAX)

Los Angeles International Lufthavn i en nøddeskal

Los Angeles International Lufthavn er en stor og travl lufthavn i USA med over 60 millioner rejsende om året. Befolkningen i Los Angeles ofte kalder den blot L-A-X, efter lufthavnskoden. Der er to terminaler og lufthavnen ligger 24 kilometer mod sydvest for byen.

Lufthavnen har ikke en tog station, men der er en gratis busservice til metrostationen. Ruten til lufthavnen er tydelig angivet. Og der er en pendulbus to gange per time mellem byens centrum og de forskellige af lufthavnens terminaler. Omkring lufthavnen er der mange hoteller. Ved ankomsthaller er der telefoner, der forbinder direkte til det hotel du har valgt. Derudover er der særlige skranker for hotelreservationer. De fleste hoteller har en pendulbus til terminalerne.

Overalt i lufthavnen er der (mellemmåltid) barer, caféer, fastfood og almindelige restauranter og is sælgere. Los Angels Lufthavn huser et stort antal butikker, herunder toldfri butikker i alle terminaler med undtagelse af terminal 1. Lufthavnen har nogle forretningsmæssige faciliteter i afgangshaller. Mere omfattende faciliteter er til rådighed på hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. I alle terminaler er der banker, vekselkontorer og hæveautomater. Derudover er der legeområder for børn og et stilhedens centrum. Der er defibrillatorer i alle terminaler.

I luftfartsindustrien er Los Angeles International Lufthavn vist med forkortelserne LAX (IATA lufthavnskode) og KLAX (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Los Angeles International Lufthavn