Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Barcelona Car rental Barcelona Mietwagen Barcelona Autohuur Barcelona Biluthyrning Barcelona Location de voitures Barcelone Alquiler de coches Barcelona Autonoleggio Barcellona Billeje Barcelona Bilutleie Barcelona Autovuokraamo Barcelona Aluguer de carros Barcelona Wypożyczalnia samochodów Barcelona Autovermietung Barcelona Mietauto Barcelona
Billeje Barcelona

Billeje Barcelona

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Barcelona. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Barcelona.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Avis Barcelona Lufthavn

"Billeje i Barcelona. "God oplevelse; bilen var klar ved Ankomsthallen, så vi ikke skulle tage en bus. Vi købte en fradragsberettigede dækning, men da jeg hentede bilen skulle jeg stadig betale et ekstra gebyr. Det forekommer mig mærkeligt. Bortset fra dette var alt fint, herunder en fuld = fuld aftale for benzin. ""


2015-03-10 17:45
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Barcelona

EasyTerra Biludlejning Barcelona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Barcelona, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Barcelona

Biludlejning Barcelona
Biludlejning Barcelona

Introduktion

Barcelona er en af de travleste havne i Middelhavet, og hovedstaden i Catalonien (provinsen i Spanien). Inden for kultur, handel og sport er Barcelona på linje med andre store europæiske byer. Dette gør Barcelona og Madrid hinandens rivaler. En af de ting, som Barcelona er verdensberømt for er Gaudis værker.

Befolkning

Barcelona har omkring 1.5 millioner indbyggere, hvilket gør det til den næststørste by i Spanien.

Beliggenhed

Barcelona ligger i det nordøstlige Spanien på Middelhavet. På en afstand af omkring 100 kilometer mod nord ligger Pyrenæerne. På en lidt større afstand er grænsen til Frankrig og Andorra.

Økonomi

Barcelonas økonomi afhænger mest af alt af turisme. Hvert år, mange turister besøger byen. Barcelona har meget at tilbyde i form af historie, arkitektur (for eksempel Gaudi), kultur, natteliv og gastronomi. I 1992 blev De Olympiske Lege afholdt i Barcelona, som har ført til en forbedring af mange dele af byen. I 2004 var Barcelona vært for Forum de Universal de les Cultures, som også var godt for byens økonomi. Byens havn bidrager også en hel del til dens økonomi.

Lufthavne

Aeroport del Prat er Barcelonas internationale lufthavn. Det ligger 12 kilometer mod sydvest for byen, og det ekspederer direkte flyvninger fra Nordamerika og mange byer i Europa. Forskellige lavprisselskaber blandt andet Ryanair, anvender Girona Lufthavn, som ligger omkring 80 kilometer mod nord for Barcelona.

Offentlig transport

Undergrundsbanen er den bedste måde at bevæge sig rundt i Barcelona. Der er 5 linjer, der vil tage dig "overalt". Busbilletter er ikke gyldige på metro og vice versa. Den billigste billet til bussen er T-2 billet, der giver ti tur. Der er også en tovbane og en sporvogn i byen, der i dag er mere en turistattraktion end en praktisk form for transport.

Trafik og parkering

Barcelona har ensrettet trafik mange steder, hvilket gør kørsel gennem byen en temmelig langsommelig affære. Dette kan ikke være sådan en dårlig ting for besøgende til byen. Men det er vigtigt at være opmærksomt, fordi hvis du går glip af en drejning, kan det tage et stykke tid at vende tilbage til samme sted.

Det er temmelig svært at finde et sted at parkere i byens centrum. Vær ikke fristet til at parkere, hvor du ikke får lov til det, fordi det kan vise sig at være en dyr fejltagelse. Den enkleste måde er at parkere i udkanten af byens centrum og derefter fortsætte til fods eller taxi eller offentlig transport.

Hoteller

I Barcelona er du nødt til at booke dit hotelværelse i forvejen. Til De Olympiske Lege i 1992 blev mange nye hoteller bygget, men det har næppe forbedret situationen. Det er vigtigt at booke forude, ikke kun i højsæsonen, fordi under lavsæsonen er der jævnligt messer og udstillinger, der forårsager, at hoteller bliver fyldt op hurtigt, så kun de værste hoteller er til rådighed.

Eksterne kilder

For mere information om Barcelona anbefaler vi Google, og de følgende kilder: