Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Malaga Car rental Malaga Mietwagen Malaga Autohuur Malaga Biluthyrning Malaga Location de voitures Malaga Alquiler de coches Málaga Autonoleggio Málaga Billeje Málaga Bilutleie Málaga Autovuokraamo Malaga Aluguer de carros Málaga Wypożyczalnia samochodów Malaga Autovermietung Malaga Mietauto Malaga
Billeje Málaga

Billeje Málaga

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Málaga. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Málaga.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.1 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 7
Europcar Málaga Lufthavn

"Fremragende service.. Jeg har allerede lejet en bil i Spanien gennem dem 3 gange nu, og deres priser og service er virkelig fremragende."


2015-08-25 11:13
Centauro Málaga Lufthavn

"Effektiv, men besværligt, når noget går galt.. Hjemmesiden og service er særdeles god. Det eneste problem er, at når noget går galt, er du fanget i midten mellem EasyTerra og det endelige udlejningsselskab. De er gode, så længe alt går godt."


2015-08-09 21:28
Centauro Málaga Lufthavn

"Fremragende partner for billeje!. I februar lejede jeg en bil med Centauro gennem EasyTerra. EasyTerra's service er fremragende. Udlejningsselskabet vi indgik aftalen med, gav os bilen vi valgte. Men som med enhver udlejningsfirmaet forsøger de at sælge dig ekstra forsikringer, og der er altid lidt af en ballade om udgifterne til brændstof. Jeg er dog ikke utilfreds med Centauro, og endnu mindre med EasyTerra."


2015-03-10 21:00
Atesa Málaga Lufthavn

"EasyTerra er et godt og pålideligt valg. Jeg har lejet biler gennem EasyTerra i udlandet i mange år. Hjemmesiden er klar og giver en god sammenligning mellem de forskellige udbydere. Ingen skjulte omkostninger og en god service. Kan varmt anbefales!"


2015-01-05 21:04
Atesa Málaga Togstation

"Alt er OK. Dejlig bil, venligt personale."


2014-12-11 22:44
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Málaga

EasyTerra Biludlejning Málaga sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Togstationer

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Málaga, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Málaga

Biludlejning Málaga
Biludlejning Málaga

Introduktion

Malaga er en vibrerende havneby i Middelhavet. Denne meget spanske by er både historisk og moderne. Centrum tilbyder besøgende smalle gamle gader, brede boulevarder, smukke haver, imponerende monumenter, moderne shopping og kultur.

Befolkning

Malaga er den sjettestørste by i Spanien. Det er også den største by i Andalusien. I alt har byen 547.000 indbyggere.

Beliggenhed

Malaga er beliggende på den spanske østkyst ca. 150 km. fra Straits af Gibraltars smalleste strækning. Selve Malaga er beliggende i Middelhavet.

Nord og øst for Malaga er der smukke bakker, hvoraf nogle er en del af Parque Natural de los Montes de Malaga. Hvis du bevæger dig længere ned ad Malagas kyst vil du nå forbi Costa del Sol, der har sin begyndelse i Malaga.

Økonomi

Malagas økonomi har langsomt vokset siden 1950erne og 1960erne. Dette har noget at gøre med det faktum, at byen nyder godt af at være biprodukt af den stigende turisme i Costa del Sol. Byen afhænger meget af turisme, hvilket nok ikke er overraskende eftersom Costa del Sol er den mest besøgte kyst i Spanien. Byen er under fortsættelig konstruktion for at være i stand til at tilbyde turisterne bedre indkvarteringsmuligheder og restauranter. Derudover tilføjes der nye turistattraktioner for at vedligeholde og promovere turisme. Foruden forsynelsen af jobs indenfor konstruktion, forsyner turisme også med arbejde indenfor catering, servicesektoren, museums, hospitaler, osv.

Lufthavne

Malaga har en lufthavn: Malaga lufthavn. Denne lufthavn er den største i Andalusien og den er meget travl. Lufthavnen behandler flyafgange fra selve Spanien, men også fra store europæiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejet bil ved din disposition vil du kunne lide Malagas offentlige transport. Fra lufthavnen kan du tage et tog ind til bycentrum, hvilket er en rejse af en varighed på ca. 11 minutter. Der er også buslinje 19 der vil tage dig fra lufthavnen til byens centrum. Derudover er der bybusser i Malaga. Fra Malaga kan du tage toget til bl.a. Madrid og Barcelona. Du kan også tage bussen til forskellige steder i Spanien.

Trafik og parkering

Malaga er ikke særlig svær at køre rundt i med din lejet bil. I løbet af højsæsonen, slutningen af juni, juli, august og begyndelsen af september, vil det være mest besværligt pga. de mange turister. I løbet af denne periode anbefaler vi, at du ikke parkerer din bil i byens centrum, men lige udenfor centrum og derefter fortsætter til fods.

Hoteller

I Malaga vil du finde et bredt udvalg af hoteller. Hvis du beslutter dig for at besøge Malaga udenfor højsæsonen er der næsten ingen grund til at booke i forvejen, selvom det måske er en meget god idé bare for at være på den sikre side. I løbet af højsæsonen er booking i forvejen højst nødvendigt.

Eksterne kilder

For mere information om Malaga anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: