Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Ibiza Car rental Ibiza Mietwagen Ibiza Autohuur Ibiza Biluthyrning Ibiza Location de voitures Ibiza Alquiler de coches Ibiza Autonoleggio Ibiza Billeje Ibiza Bilutleie Ibiza Autovuokraamo Ibiza Aluguer de carros Ibiza Wypożyczalnia samochodów Ibiza Autovermietung Ibiza Mietauto Ibiza
Billeje Ibiza

Billeje Ibiza

Hjem > Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Ibiza. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Ibiza.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.6 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 7
Centauro Ibiza Lufthavn

"God og hurtig service. . "Pendlerbus ankom inden for 10 minutter. Ved skranken blev vi straks hjulpet. Enkel og effektiv. ""


2015-08-26 10:46
Europcar Ibiza Lufthavn

"Lige efter vores smag, især de lave omkostninger!. God og klar hjemmeside, pålidelige finansielle aftaler, og lige fra flyet til lejebilen."


2015-08-25 15:37
Centauro Ibiza Lufthavn

"Udmærket. Ekstra forsikringsomkostninger ved afhentning af bilen."


2015-08-02 08:01
Centauro Ibiza Lufthavn

"Fremragende hjemmeside for biludlejning.. EasyTerra er en god hjemmeside til at sammenligne biludlejningsfirmaer. Jeg har allerede brugt dem flere gange med stor fornøjelse."


2015-07-31 10:16
Europcar Ibiza Lufthavn

"Gennemskuelig. Godt organiseret."


2015-03-12 10:05
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Alle byer i Ibiza

EasyTerra Biludlejning Ibiza sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Information om Ibiza

Introduktion

Ibiza er en af de fire Baleariske Øer. Ibiza er den mest ekstreme af øerne med hensyn til dens landskab og med hensyn til den slags folk den tiltrækker. Dens rygte om dens natteliv er rigtigt, det er meget ekstremt og meget ekstravagant. Landskabet på Ibiza er kendetegnet ved den flade område i nord, bestående af at sammensurium, frugtplantager og skovklædte bakker. Desuden har Ibiza mange klippefyldte kyster og sandstrande.

Befolkning

Ibiza har omkring 100,000 indbyggere. Ibiza By, øernes hovedstad, har omkring 40.000 indbyggere og San Antonio, den næststørste by, har omkring 16.000 indbyggere. Men øen synes mere befolket på grund af, at den hvert år tiltrækker 4 millioner turister.

Beliggenhed

Ibiza er en af de fire Baleariske Øer, der ligger øst for den spanske østkyst, der grænser op til Valencia Havbugten og Middelhavet. Ibiza er den tætteste ø på fastlandet, omkring 100 kilometer.

Økonomi

Landbrugssektoren er en af grundpillerne på øens økonomi. Primært i nord, hvor frugterne er dyrket og der er mange plantager. Også mange dyr holdes på øen. Landbruget giver beskæftigelse for landmænd og mennesker, der er aktive inden for handel.

Den vigtigste indtægtskilde på Ibiza er turisme. Især om sommeren tiltrækker øen mange turister. Hvert år over fire millioner mennesker kommer til øen. Øen tiltrækker en interessant blanding af turister: Hippies, modeelskere, nudister, party-folk og masse turister. Turisterne er tiltrukket af Ibizas smukke strande, sine trendy diskoteker, storslåede landskab, klippefyldte kyster, osv.. 

Lufthavne

Ibiza har en lufthavn, Ibiza Lufthavn (eller Lufthavn d'Eivissa), som ligger omkring 7 kilometer fra Ibiza By, som er beliggende på den sydlige side af Ibizas østkyst. Ibiza Lufthavn ekspederer flyvninger til og fra blandt andre steder Barcelona, Valencia og andre store europæiske byer.

Offentlig transport

De fleste mennesker, der kommer til Ibiza kommer med fly. Det er også muligt at tage til øen med båd. Der er færger til blandt andre steder Alicante og Barcelona. Der er også færgeservice mellem øerne. De selskaber, der tilbyder disse tjenester er Transediterrane og Flebasa.

Den bedste måde at opdage øen et ved at leje bil. Dette gælder også for de andre Baleariske Øer: Formentera, Mallorca og Minorca. For Formentera er cykler en fremragende løsning i betragtning af sin størrelse. Hvis du ikke har en udlejningsbil kan du bruge busserne på øen, som vil tage dig fra Ibiza Lufthavn (eller Lufthavn d' Eivissa) til Ibiza By, samt fra Ibiza By til San Antonio eller Portinatx.

Trafik og parkering

Som vi nævnte tidligere er udlejningsbiler fremragende til at udforske Ibiza. Vejene på Ibiza varierer fra dårligt til meget gode. De (meget) gode veje er tættest på de ruter, der fører til turistattraktioner. De værste veje er på ruter, der ikke fører til turistattraktioner. Leje en god bil er næppe en luksus på denne smukke ø. Parkering på Ibiza er kun et problem på de bedste turistattraktioner i den forstand, at du måske ikke kan være i stand til at parkere så tæt som du måske ønsker.

Hoteller

På Ibiza er der mange hoteller, varierende fra meget dyre og luksuriøse til billig. De dyre hoteller er placeret på de smukkeste steder, tættest på turistattraktionerne. De billigere hoteller er længere væk. I højsæsonen, dvs. om sommeren, vi helt sikkert anbefaler at booke i forvejen, især hvis du ønsker at gå til et bestemt sted eller feriested.

Eksterne kilder

For mere information om Ibiza, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: