Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Lissabon Airport Car rental Lisbon Airport Mietwagen Lissabon Flughafen Autohuur Lissabon Airport Biluthyrning Lissabon Airport Location de voitures Aéroport de Lisbonne Alquiler de coches Aeropuerto de Lisboa Autonoleggio Aeroporto di Lisbona-Portela Billeje Lissabon Lufthavn Bilutleie Lisboa Lufthavn Autovuokraamo Lissabonin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto da Portela-Lisboa Wypożyczalnia samochodów Lizbona Lotnisko-Portela Autovermietung Lissabon Flughafen Mietauto Lissabon Flughafen
Billeje Lissabon Lufthavn

Billeje Lissabon Lufthavn

Hjem > Billeje Portugal > Billeje Lissabon

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Budget Lissabon Lufthavn

"Hurtig, klar og gode priser . Jeg lejer biler gennem EasyTerra på regelmæssig basis, og alt altid kører problemfrit til konkurrencedygtige priser."


2015-03-10 13:58
Budget Lissabon Lufthavn

"EasyTerra er fremragende. Vi havde lejet en bil med Budget (Avis) gennem EasyTerra. Hjemmesiden er nemt og kundevenlig og vores kontakt med servicedesken var korrekt. Alt gik fejlfri og blev taget sig professionelt i lufthavnen."


2015-01-05 18:57
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Lissabon

Ud over udlejningsselskaber i Lissabon Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Lissabon også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Lissabon Lufthavn

Biludlejning Lissabon Lufthavn
Biludlejning Lissabon Lufthavn (LIS)

Portela Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Lissabon ligger syv kilometer mod nordøst for den portugisiske hovedstad. Det blev indviet den 15. oktober 1942. Efter Anden Verdenskrig var det nødvendige at udvide den. I 2006 så det ud til, at lufthavnen igen blev for lille på grund af den hurtige vækst af passagerer og fragt. I øjeblikket er der planer om at bygge en ny lufthavn. En endelig afgørelse er dog endnu ikke fundet sted.

Lufthavnen er let at nå i bil, og der er nok taxaer i lufthavnen for at tage passagerer til deres slutdestination. Derudover er der også busforbindelser.

Der er to hoteller i nærmest nærhed. På den særlige turistskranke kan du foretage hotel reservationer.

Der er et rimeligt valg af butikker og restauranter, og i forskellige steder er der sodavand, chokolade og slik maskiner. Der er en lounge i ankomstterminalen og bag toldvæsen, og der er to lounges i afgangsterminalen. Disse lounges har internetadgang, telefon og fax faciliteter. Lufthavnen har også en førstehjælpsstation, brusere (dyre), hæveautomater og pengevekslingskontorer.

I luftfartsindustrien er Portela Lufthavn vist med forkortelserne LIS (IATA lufthavnskode) og LPPT (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Lissabon Portela Lufthavn