Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Alicante Airport Car rental Alicante Airport Mietwagen Alicante Flughafen Autohuur Alicante Airport Biluthyrning Alicante Airport Location de voitures Aéroport d'Alicante Alquiler de coches Aeropuerto de Alicante Autonoleggio Aeroporto di Alicante Billeje Alicante Lufthavn Bilutleie Alicante Lufthavn Autovuokraamo Alicanten lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Alicante Wypożyczalnia samochodów Alicante Lotnisko Autovermietung Alicante Flughafen Mietauto Alicante Flughafen
Billeje Alicante Lufthavn

Billeje Alicante Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Alicante

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 4
Europcar Alicante Lufthavn

"God service.. Alt var arrangeret meget godt; jeg ville bruge dem igen."


2015-08-28 17:10
Avis Alicante Lufthavn

"Fremragende biludlejningsfirma. En professionel virksomhed med god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Jeg kommer altid tilbage, især på grund af den velorganiserede hjemmeside."


2015-07-31 07:05
Centauro Alicante Lufthavn

"God service, gode priser, god bil.. "Der var travlt ved servicedesken; vi måtte vente i lang tid. Når vi hentede bilen havde vi også et par folk foran os. Bilen svarede til den bil vi reserverede, endda en smule mere luksuriøs. Vi har valgt den fulde = fulde service og beløbet for diesel blev faktisk aldrig debiteret. Det var også let at returnere bilen. Så alt i alt er jeg yderst tilfreds! ""


2015-03-10 18:52
Atesa Alicante Lufthavn

"Fremragende, effektiv og nyttig.. "Booking gik glat, ligesom afhentning af bilen i lufthavnen. Bilen kørte fint, og det var tydeligt skiltet, hvordan du returnerer bilen på parkeringspladsen i lufthavnen. Du behøver ikke at bekymre dig om de små buler, som allerede er der, idet de har et form for måleredskab for det ... Hvis bulen er ikke større end omkring 5 centimeter bred er det ikke vigtigt. ""


2014-12-10 21:12
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Alicante

Ud over udlejningsselskaber i Alicante Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Alicante også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Togstationer


Information om Alicante Lufthavn

Biludlejning Alicante Lufthavn
Biludlejning Alicante Lufthavn (ALC)

Alicante Lufthavn i en nøddeskal

Alicante Lufthavn ligger ni kilometer mod sydvest for Alicante på den spanske østkyst. Det er porten til Costa Blanca, et vigtigt feriemål. Lufthavnen hovedsageligt ekspederer internationale flyvninger. I 2004 ekspederer lufthavnen 8.5 millioner passagerer.

I lufthavnen er der mange busser, men de er næsten alle udlejnings busser. Der er kun en buslinje med et stop uden for lufthavnens terminal, som kommer hver 40 minutter, i det mindste i henhold til tidsplanen. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Costa Blanca Plaza er lufthavnens shopping og mad området. Der er otte cafeer og fire restauranter. Desuden er der tre toldfrie butikker og et par meget rare gaveartikler. Der er ingen konferencefaciliteter, men der er en VIP-lounge med telefon, fax og internetfaciliteter. VIP-loungen er kun åben for Businessclass passagerer. Lufthavnen har også en 24-timers førstehjælpsstation, vekslingsautomater, hæveautomater og et apotek.

I luftfartsindustrien er Alicante Lufthavn vist med forkortelserne ALC (IATA lufthavnskode) og LEAL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Alicante Lufthavn