Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Azoren Car rental Azores Mietwagen Azoren Autohuur Azoren Biluthyrning Azoren Location de voitures Açores Alquiler de coches Azorerna Autonoleggio Azzorre Billeje Azorerne Bilutleie Asorane Autovuokraamo Azorit Aluguer de carros Açores Wypożyczalnia samochodów Azory Autovermietung Azoren Mietauto Azoren
Billeje Azorerne

Billeje Azorerne

Hjem > Portugal

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Azorerne. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Azorerne.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Alle byer i Azorerne

EasyTerra Biludlejning Azorerne sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Information om Azorerne

Indledning

Azorerne er en vulkansk øgruppe i Atlanterhavet. Det er et stort øhav, som er mere end 600 kilometer lang. Hele havet mellem disse øer er en særlig økonomisk zone, og består af mere end 1.5 millioner kvadratkilometer. Øerne har hver deres særpræg, men alle er stenet med smukke bugter og smukke laguner.

Befolkning

På de ni beboede Azorerne øer bor der næsten 250.000 mennesker. Mere end halvdelen bor på hovedøen São Miguel.

Beliggenhed

Azorerne er beliggende i Atlanterhavet, omkring 1500 kilometer vest for det portugisiske fastland og omkring 3300 kilometer fra Nordamerikas kyst. Vulkanen Pico på den eponyme ø er ikke alene det højeste punkt på Azorerne, men også Portugals.

Økonomi

Husdyravl (for mælk og kødproduktion) er af stor betydning for den lokale økonomi. Men der er også nogle landbrug på de temmelig ufrugtbar Azorerne: Druer, ananas og bananer dyrkes. Dyrkning af te og sukkerroer er mindre vigtige.

Den kommercielle fiskeindustri er nemlig koncentreret om tun, som hovedsageligt er konserveret for eksport. Indbyggere af Pico ø er vant til at være aktive hval jægere. I dag er søgning af hvaler (og delfiner) en turistattraktion. Turisme er den uomtvistelige indtægtskilde for Azorerne.

Lufthavne

Hver af de ni beboede øer har en lufthavn, men den vigtigste lufthavn er João Paulo II i nærheden af hovedstaden Ponta Delgada på hovedøen São Miguel. Der er forbindelser med Europa og Nordamerika.

Offentlig transport

Alle øer, med undtagelse af Corvo, har bustransport. På São Miguel, Terceira og Pico kører busser ofte og til tiden, men på de mindre øer kører bussen kun to eller tre gange om dagen og ikke i weekenden. For transport mellem øerne kan du vælge mellem fly og en færge. Færgen sejler kun mellem de centrale øer.

Trafik og parkering

For at udforske de større øer São Miguel og Terceira er en udlejningsbil den ideelle transport. Tag hensyn til at vejene er smalle, stejle og kurvede.

Hoteller

Der er et stort udbud af indkvarteringer på Azorerne i alle prisklasser. Fra grundlæggende campingpladser op til luksuriøse hoteller på de større øer. Prøv på at tilbringe natten i en såkaldt 'quinta' (som regel huset af en rig landmand).

Eksterne kilder

For mere information om Azorerne, anbefaler vi Google og de følgende kilder: