Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Edinburgh Airport Car rental Edinburgh Airport Mietwagen Edinburgh Flughafen Autohuur Edinburgh Airport Biluthyrning Edinburgh Airport Location de voitures Aéroport d'Édimbourg Alquiler de coches Aeropuerto de Edimburgo Autonoleggio Aeroporto di Edimburgo Billeje Edinburgh Lufthavn Bilutleie Edinburgh Lufthavn Autovuokraamo Edinburghin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Edimburgo Wypożyczalnia samochodów Edinburgh Lotnisko Autovermietung Edinburgh Flughafen Mietauto Edinburgh Flughafen
Billeje Edinburgh Lufthavn

Billeje Edinburgh Lufthavn

Hjem > Billeje Storbritannien > Billeje Edinburgh

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Hertz Edinburgh Lufthavn

"Billig og ligetil, måske lidt mere opmærksomhed på detaljer. Gode erfaringer. Dette er anden gang, at jeg lejer en bil gennem EasyTerra. Priserne er gode, og siden er godt organiseret. Der kunne måske gives lidt mere opmærksomhed til forskellene mellem biler og "det med småt", så det står umiddelbart klart, hvis du skal fylde tanken selv, eller hvis det er betalt ud."


2015-03-10 16:29
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Edinburgh

Ud over udlejningsselskaber i Edinburgh Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Edinburgh også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Edinburgh Lufthavn

Biludlejning Edinburgh Lufthavn
Biludlejning Edinburgh Lufthavn (EDI)

Edinburgh Lufthavn i en nøddeskal

Edinburgh Lufthavn plejede at være en militær lufthavn: Turnhouse Flyvestation, hvilket er, hvad skotske stadig kalder det. I de seneste år blev lufthavnen renoveret. Det er en hurtigt voksende lufthavn, som i 2030 ventes at ekspedere 26 millioner passagerer hvert år. I 2007 begyndte arbejdet med opførelse af et soldrevet tog, som vil forbinde lufthavnen i Edinburgh. Indtil dette er klar kan lufthavnen nås med bus og bil. Lufthavnen ligger 12 kilometer mod vest for byen, langs A8, hvilket fører til byen.

Der er et hotel i lufthavnen. Der er et rimeligt antal cafeer, (mellemmåltid) barer og restauranter. Der er også et stort shoppingsområde, som blev fuldstændig renoveret og udvidet i 2006. Der er en række business-lounges: BMI, British Airways og Scotways har deres egne lounges. Servisair lounge kan bruges af enhver mod betaling. Andre faciliteter: Banker, vekselkontorer og hæveautomater. I forskellige steder er der trådløst Internet og der er legetøj til børn.

I luftfartsindustrien er Edinburgh Lufthavn vist med forkortelserne EDI (IATA lufthavnskode) og EGPH (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Edinburgh Lufthavn.