Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Londen Car rental London Mietwagen London Autohuur Londen Biluthyrning London Location de voitures Londres Alquiler de coches Londres Autonoleggio Londra Billeje London Bilutleie London Autovuokraamo Lontoo Aluguer de carros Londres Wypożyczalnia samochodów Londyn Autovermietung London Mietauto London
Billeje London

Billeje London

Hjem > Billeje Storbritannien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i London. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i London.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar London Luton Lufthavn

"Nyttig sammenligningsside. Meget praktisk at kunne sammenligne forskellige biludlejningsfirmaer på en gang. På denne måde kan du få den bil, du ønsker, til den laveste pris hos udlejningsselskabet du vælger. Jeg er glad for at bruge dem på regelmæssig basis, og jeg kan anbefale dem til alle."


2015-03-10 13:41
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i London

EasyTerra Biludlejning London sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Storbritannien, men i en anden by end London, venligst besøg vores Billeje Storbritannien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Storbritannien.

Information om London

Biludlejning London
Biludlejning London

Indledning

Den britiske hovedstad kaldes også ‘Europas mest svingende by’. London er (sammen med New York, Paris og Tokyo) en af de fire vigtigste hovedstæder i verden. Byen er fuld af historie, har flere store museer (de fleste med gratis adgang), rummer en af de bedste klubscene på jorden og omfatter et utroligt udbud af restauranter. Hertil kommer, at byen er et shoppingparadis med store varehuse, designerbutikker og små butikker.  

Befolkning

London city har 7,5 millioner indbyggere, men hele London Storbyområde har mere end 12 millioner indbyggere, hvilket gør den til den største metropol i Den Europæiske Union.

Beliggenhed

London blev grundlagt af romerne i 43 f.Kr. Byen er beliggende i den sydøstlige del af England på floden Thames, som løber gennem London fra vest til øst. Det er en meget stor by, Stor London består af mere end 1.500 kvadratkilometer.

Økonomi

London er et af de vigtigste handelscentrum på jorden og det mest betydningsfulde finansielt centrum af Europa. Mange store banker og selskaber har deres (europæiske) hovedkontorer i den britiske hovedstad. Byen er også et vigtigt mediecentrum, BBC er den vigtigste arbejdsgiver, men også andre radiostationer og tv-kanaler er beliggende i London, sammen med store aviser og forlag.

Endvidere er turisme vigtig for Londons økonomi med 16 millioner årlige besøgende. 

I lang tid nu, er haven i London ikke mere den største havn i Storbritannien, alligevel er omladnings volumen stadig betydelig, et årligt mængde på 50 millioner (metrisk) tons.

Lufthavne

Byen har så mange som fem lufthavne. Heathrow Lufthavn (24 kilometer mod vest for byens centrum) er den største lufthavn, derefter kommer London Gatwick, 45 kilometer til den sydlige del af byen, langs M23 motorvejen og Stansted Lufthavn, omkring 50 kilometer til nordøst for London. Luton Lufthavn er beliggende 51 kilometer mod nord for byen og er primært brugt af lavprisflyseleskaber. Den mindre City Lufthavn er den mest centralt beliggende af alle (i den østlige del af byen, i nærheden af Docklands) og bruges primært af forretningsrejsende. 

Offentlig transport

Offentlig transport i den britiske hovedstad er fremragende. Først og fremmest er der metroen (‘The Tube’), den hurtigste og mest bekvemt måde at nå din destination i London. Selv om metrosystemet er allerede meget omfattende, i de næste par år vil der arbejdes på en yderligere forlængelse i forbindelse med de Olympiske Sommerlege i 2012. 

Det er umuligt at forestille sig London uden sine røde dobbeltdækkerbusser, der er bestemt ikke det hurtigste transportmiddel, men på samme tid er rigtig sjovt og rart for sightseeing.

Om natten afgår næsten alle busser fra Trafalgar Square, være klar over, at disse busser kun stopper på anmodning.

Trafik og parkering

Selvom du kan udmærket bruge bilen uden for centrum af London, er det bestemt ikke anbefalelsesværdigt at tage til centrum med bil. Byen har også til formål at modvirke dette ved at opkræve parkeringspriser er høje. Byen har også til formål at modvirke dette ved at opkræve en afgift (‘Congestion Charge’) for at komme ind på området, desuden er det svært at finde parkeringspladser og parkeringspriser er høje.

Hoteller

London har ikke nogen mangel på hotel, som spænder fra venlige bed og breakfasts til klassiske og elegante hoteller og hypermoderne og luksuriøs indkvartering. Du er nødt til at tage hensyn til, at London er ikke kun en stor turistattraktion, men også et vigtigt business center, og det er derfor anbefalelsesværdigt at booke dit værelse i god tid, hvis du ønsker at have et værelse tæt på centrum.

Eksterne kilder

For mere information om London, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: