Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Alicante Car rental Alicante Mietwagen Alicante Autohuur Alicante Biluthyrning Alicante Location de voitures Alicante Alquiler de coches Alicante Autonoleggio Alicante Billeje Alicante Bilutleie Alicante Autovuokraamo Alicante Aluguer de carros Alicante Wypożyczalnia samochodów Alicante Autovermietung Alicante Mietauto Alicante
Billeje Alicante

Billeje Alicante

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Alicante. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Alicante.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 4
Europcar Alicante Lufthavn

"God service.. Alt var arrangeret meget godt; jeg ville bruge dem igen."


2015-08-28 17:10
Avis Alicante Lufthavn

"Fremragende biludlejningsfirma. En professionel virksomhed med god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Jeg kommer altid tilbage, især på grund af den velorganiserede hjemmeside."


2015-07-31 07:05
Centauro Alicante Lufthavn

"God service, gode priser, god bil.. "Der var travlt ved servicedesken; vi måtte vente i lang tid. Når vi hentede bilen havde vi også et par folk foran os. Bilen svarede til den bil vi reserverede, endda en smule mere luksuriøs. Vi har valgt den fulde = fulde service og beløbet for diesel blev faktisk aldrig debiteret. Det var også let at returnere bilen. Så alt i alt er jeg yderst tilfreds! ""


2015-03-10 18:52
Atesa Alicante Lufthavn

"Fremragende, effektiv og nyttig.. "Booking gik glat, ligesom afhentning af bilen i lufthavnen. Bilen kørte fint, og det var tydeligt skiltet, hvordan du returnerer bilen på parkeringspladsen i lufthavnen. Du behøver ikke at bekymre dig om de små buler, som allerede er der, idet de har et form for måleredskab for det ... Hvis bulen er ikke større end omkring 5 centimeter bred er det ikke vigtigt. ""


2014-12-10 21:12
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Alicante

EasyTerra Biludlejning Alicante sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Alicante, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Alicante

Biludlejning Alicante
Biludlejning Alicante

Introduktion

Alicante er en dynamisk by. Der er en række projekter, der er i gang. Alicante har udviklet sig fra en tarvelig havn til en attraktiv by. Det pulserende natteliv alene gør denne by til et besøg værd.

Befolkning

Alicante har omkring 285,000 indbyggere, hvilket gør den til det 13 største by i Spanien.

Beliggenhed

Alicante ligger midt i den spanske østkyst, på Middelhavet. Alicantes "jord side" grænser op til et bjergrigt område.

Økonomi

Mange byer på østkysten af Spanien er økonomisk afhængige af turismen. Dette er ikke tilfældet for Alicante, selvom turisme er blevet mere vigtigt i de seneste år. Turisterne er tiltrukket af blandt andre ting nattelivet og kysten. Ud over turisme er havnen også vigtigt til Alicantes økonomi.

Lufthavne

Alicante International Lufthavn, der oprindeligt blev kaldt El Altet Lufthavn er den nærmeste lufthavn til Alicante, på 12 kilometer mod sydvest for byen. Det ekspederer indenlandske og europæiske flyvninger, både regelmæssige service og chartrede fly.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed kan du bruge den (minimal) offentlige transport i Alicante. Bus nummer 60 kører hver 40 minutter mellem El Altet Lufthavn og Plaza Puerta del Mar (i centrum). Fra Alicante er der en god service til Costa Blanca, herunder Benidorm. Der er også en togforbindelse til blandt andre steder Madrid.

Trafik og parkering

Alicante er ikke et svært sted at køre. Selvfølgelig bliver du nødt til at vænne dig til det, men det vil ikke tage lang tid. Ligesom i mange andre byer, finde et sted at parkere din bil er ikke let. Vi anbefaler, at du ikke kommer langt ind i byens centrum. Det er bedst at holde din bil ud af byens centrum og fortsætte til fods, hvis det er muligt.

Hoteller

Finde et hotel i Alicante er normalt ikke hårdt i løbet af lavsæsonen. I højsæsonen kan det være vanskeligere at finde et sted til dit behov. Vi anbefaler derfor, at du booker i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Alicante anbefaler vi Google, og de følgende kilder: