Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Malaga Airport Car rental Malaga Airport Mietwagen Malaga Flughafen Autohuur Malaga Airport Biluthyrning Malaga Airport Location de voitures Aéroport de Málaga Alquiler de coches Aeropuerto de Málaga Autonoleggio Aeroporto di Málaga Billeje Málaga Lufthavn Bilutleie Málaga Lufthavn Autovuokraamo Malagan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Málaga Wypożyczalnia samochodów Malaga Lotnisko Autovermietung Malaga Flughafen Mietauto Malaga Flughafen
Billeje Málaga Lufthavn

Billeje Málaga Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Málaga

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.8 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 5
Europcar Málaga Lufthavn

"Fremragende service.. Jeg har allerede lejet en bil i Spanien gennem dem 3 gange nu, og deres priser og service er virkelig fremragende."


2015-08-25 11:13
Centauro Málaga Lufthavn

"Effektiv, men besværligt, når noget går galt.. Hjemmesiden og service er særdeles god. Det eneste problem er, at når noget går galt, er du fanget i midten mellem EasyTerra og det endelige udlejningsselskab. De er gode, så længe alt går godt."


2015-08-09 21:28
Centauro Málaga Lufthavn

"Fremragende partner for billeje!. I februar lejede jeg en bil med Centauro gennem EasyTerra. EasyTerra's service er fremragende. Udlejningsselskabet vi indgik aftalen med, gav os bilen vi valgte. Men som med enhver udlejningsfirmaet forsøger de at sælge dig ekstra forsikringer, og der er altid lidt af en ballade om udgifterne til brændstof. Jeg er dog ikke utilfreds med Centauro, og endnu mindre med EasyTerra."


2015-03-10 21:00
Atesa Málaga Lufthavn

"EasyTerra er et godt og pålideligt valg. Jeg har lejet biler gennem EasyTerra i udlandet i mange år. Hjemmesiden er klar og giver en god sammenligning mellem de forskellige udbydere. Ingen skjulte omkostninger og en god service. Kan varmt anbefales!"


2015-01-05 21:04
Atesa Málaga Lufthavn

"Fremragende sammenlignings hjemmeside. Det med småt er vigtigst, når du lejer en bil. Vær opmærksom. Ved slutningen af dagen er den billigste bil ikke altid den billigste, eller du er ikke tilstrækkeligt dækket. Vi valgte Atesa og alt var under kontrol."


2014-12-09 20:14
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Málaga

Ud over udlejningsselskaber i Málaga Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Málaga også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Togstationer

Kontorer i indre by


Information om Málaga Lufthavn

Biludlejning Málaga Lufthavn
Biludlejning Málaga Lufthavn (AGP)

Malaga lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Malaga, i det sydlige Spanien, er beliggende otte km. sydvest for byen. Det er en af Spaniens ældste lufthavne. Lufthavnen blev engang kaldt El Rompezido. I 2005 behandlede Malaga lufthavn mere end 12,5 millioner passagerer. I højsæsonen er Malaga lufthavn så travl at ventetiden ved check-in skrankene kan være meget lange. Dette er grundet i det voksende væld af turister, der er på vej mod Costa del Sol i Spanien. I begyndelsen af 2006 begyndte arbejdet på en udvidelse med hensigt på at reducere de lange ventetider.

Der er en direkte jernbaneforbindelse til Malaga og lufthavnen er også let at nå via vej. Selvom der ikke er nogen hoteller ved lufthavnen er der en skranke for hotel reservationer.

Der er et begrænset antal butikker, der er ingen forretningscentre og lufthavnen tilbyde ikke faciliteter for baggageopbevaring. Folk der er interesserede i Spaniens aviationshistorie kan besøge Det Nationale Aviationsmuseum der er beliggende i lufthavnen.

I aviationsindustrien er Malaga lufthavn indikeret med forkortelserne AGP (IATA lufthavnskode) og LEMG (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Malaga lufthavn