Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Catania Airport Car rental Catania Airport Mietwagen Catania Flughafen Autohuur Catania Airport Biluthyrning Catania Airport Location de voitures Aéroport de Catane Alquiler de coches Aeropuerto de Catania-Fontanarossa Autonoleggio Aeroporto di Catania-Fontanarossa Billeje Catania Lufthavn Bilutleie Catania Lufthavn Autovuokraamo Catanian lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Catânia-Fontanarossa Wypożyczalnia samochodów Katania Lotnisko Autovermietung Catania Flughafen Mietauto Catania Flughafen
Billeje Catania Lufthavn

Billeje Catania Lufthavn

Hjem > Billeje Italien > Billeje Catania

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.2 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 5
LocautoRent Catania Lufthavn

"Tilfreds. I Catania Lufthavn måtte vi vente i kø en time før det var vores tur. Det var irriterende. Det virkede som om alle havde lejet en bil gennem EasyTerra. Udover det er alt fint!"


2015-07-31 09:06
Thrifty Catania Lufthavn

"Alt var glimrende organiseret. "Fremragende service, rettidig reaktion på spørgsmål. Jeg havde oprindeligt reserveret en bil i god tid. I mellemtiden fik jeg et langt bedre tilbud via internettet. Det var ikke noget problem at annullere den oprindelige reservation og lave en ny reservation for en bedre pris. Det overskydende beløb blev refunderet hurtigt og korrekt. Jeg ville helt klart anbefale dem og booke gennem dem igen. ""


2015-03-11 11:16
Budget Catania Lufthavn

"Pålidelig billeje. Gode erfaringer, et bredt udvalg og den bedste pris."


2015-03-11 10:55
LocautoRent Catania Lufthavn

"Nemt og billigt. "Klar side med alle udbydere klart specificeret. Det kan være skuffende, når den valgte udbyder ikke har den ønskede bil til rådighed, og at du får en tilsvarende bil, i hvert fald ifølge udbyderen. ""


2015-03-10 14:43
Thrifty Catania Lufthavn

"Fremragende!. Ingen større forsinkelser, hurtig service."


2015-02-04 19:43
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Catania

Ud over udlejningsselskaber i Catania Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Catania også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Catania Lufthavn

Biludlejning Catania Lufthavn
Biludlejning Catania Lufthavn (CTA)

Catania Fontanarossa Lufthavn

På italiensk er denne lufthavn benævnt Aeroporto di Catania-Fontanarossa. Det er også kaldt Catania International Lufthavn. Lufthavnen ligger i nærheden af Catania på østkysten. Det er den travleste lufthavn på denne Middelhavsø. I 2005 ekspederede den mere end 5 millioner passagerer. Lufthavnen ligger syv kilometer uden for Catania og kan nås i bil, taxa eller bus.

Der er ingen hotel på lufthavnsområdet. Der er to butikker og en café. I 2006 blev en ny terminal åbnet, hvilket betød en betydelig udvidelse af antallet af butikker, barer og restauranter. Der er en bank, som kun er åben på hverdage, men hæveautomater er tilgængelige 24 timer i døgnet.

I luftfartsindustrien er Catania Fontanarossa Lufthavn vist med forkortelserne CTA (IATA lufthavnskode) og LICC (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Catania Lufthavn