Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Rome Fiumicino Airport Car rental Rome Fiumicino Airport Mietwagen Rom Fiumicino Flughafen Autohuur Rome Fiumicino Airport Biluthyrning Rom Fiumicino Airport Location de voitures Aéroport de Rome Fiumicino Alquiler de coches Aeropuerto de Roma-Fiumicino Autonoleggio Aeroporto di Roma-Fiumicino Billeje Rom Fiumicino Lufthavn Bilutleie Roma Fiumicino Lufthavn Autovuokraamo Rooman Fiumicinon lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Roma-Fiumicino Wypożyczalnia samochodów Rzym Lotnisko-Fiumicino Autovermietung Rom Fiumicino Flughafen Mietauto Rom Fiumicino Flughafen
Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Hjem > Billeje Italien > Billeje Rom

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Rom Fiumicino Lufthavn

"Ofte den mest økonomiske.. I sammenligning med andre udlejningsfirmaer er EasyTerra generelt billigst."


2015-07-31 11:40
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Rom

Ud over udlejningsselskaber i Rom Fiumicino Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Rom også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Rom Fiumicino Lufthavn

Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn
Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn (FCO)

Rom Fiumicino Lufthavn i en nøddeskal

Rom Fiumicino Lufthavn er også kendt som Leonardo Da Vinci Lufthavn, men normalt kaldes det Fiumicino Lufthavn og det er den vigtigste lufthavn i Rom. Det er en travl lufthavn: I 2005 ekspederede den 29 millioner passagerer. Lufthavnen har fire terminaler og mellem dem er der en pendulbus forbindelse hver 20 minutter. Pendulbussen stopper også ved den lange parkeringsområde. Lufthavnen ligger 26 kilometer mod sydvest for Rom, og det er let at nå i bil fra ringvejen omkring den italienske hovedstad. Det er også nemt at nå med tog og bus. Lufthavnen har et hotel, som er forbundet til terminalen og til togstationen gennem en luftbro. Der er en gratis pendulbus til to andre hoteller i det omkringliggende område.

Der er en omfattende shoppingsområde med over 130 butikker. I alle terminaler er der (mellemmåltid) barer, caféer og restauranter. Der er et business center med begrænsede åbningstider og der er to VIP-lounges med brusekabiner og computere med internetadgang. Lufthavnen huser også banker, vekslingskontorer, hæveautomater og postkontorer.

I luftfartsindustrien er Rom Fiumicino Lufthavn vist med forkortelserne GCO (IATA lufthavnskode) og LIRF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Rom Fiumicino Lufthavn