Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Berlijn Car rental Berlin Mietwagen Berlin Autohuur Berlijn Biluthyrning Berlin Location de voitures Berlin Alquiler de coches Berlín Autonoleggio Berlino Billeje Berlin Bilutleie Berlin Autovuokraamo Berliini Aluguer de carros Berlim Wypożyczalnia samochodów Berlin Autovermietung Berlin Mietauto Berlin
Billeje Berlin

Billeje Berlin

Hjem > Billeje Tyskland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Berlin. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Berlin.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Berlin

EasyTerra Biludlejning Berlin sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyskland, men i en anden by end Berlin, venligst besøg vores Billeje Tyskland webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyskland.

Information om Berlin

Biludlejning Berlin
Biludlejning Berlin

Indledning

Siden 1990 har Berlin igen blevet hovedstaden i Forbundsrepublikken i Tyskland, efter genforeningen af Øst -og Vesttyskland. Siden da har byens centrum ("Mitte") gennemgået en metamorfose. Omkring Potsdamer Platz er bygninger med dristige og moderne arkitektur opstået. Der er også mange teatre, butikker, biografer og restauranter.

Befolkning

Berlin har næsten 3,5 millioner indbyggere og er derfor den største by i Tyskland (større end numre 2 og 3, Hamburg og München sammen).

Beliggenhed

Byen ligger i den nordøstlige del af Tyskland, omkring 70 kilometer vest for grænsen til Polen. Det er en stor by, 38 kilometer fra nord til syd og 45 kilometer fra øst til vest. Spree-floden strømmer gennem Berlin.

Økonomi

Siden Berlin igen blev hovedstad og parlament og ministerierne blev flyttet fra Bonn til Berlin, er beskæftigelsen i den offentlige sektor steget voldsomt. Store virksomheder som Siemens og Deutsche Bahn har deres hovedkvarterer i Berlin. Desuden er byens økonomi primært baseret på servicer, vækstsektorer er medie-, reklame -og IT og kommunikationsteknologi.

Berlin er et vigtigt Forskning -og Udviklingscenter, 'Forsker -og Erhvervsparken' i Adlershof er en af de største i verden. Mange internationale kongresser og messer er også organiseret, den Internationale Kongres Centrum ICC er Europas største.

Turisme har stor betydning for den lokale økonomi. Byen tiltrækker 17 millioner besøgende om året og er dermed den tredje mest besøgte by i Europa efter London og Paris.

Lufthavne

Den vigtigste lufthavn, Tegel International Lufthavn, ligger nordvest for byen. På den sydøstlige del af Berlin ligger lufthavnen Schönefeld. Førstnævnte vil blive udvidet massivt for at blive byens nye internationale lufthavn i 2011, lufthavnen vil derefter blive omdøbt til Berlin Brandenburg International Lufthavn.

Den lille by lufthavn Tempelhof blev lukket i oktober 2008.

Offentlig transport

Berlin har et fremragende offentligt transportnet af busser, sporvogne, undergrundsbaner og tog. De fleste besøgende bruger hovedsageligt metro-netværket U-Bahn. Metroen er hurtigt og behageligt til at rejse til alle af byens seværdigheder. 

S-Bahn er byens jernbane, der består af 3 linjer fra øst til vest og fra nord til syd og en ringvej (Ringbahn).

Selv om U-Bahn og S-Bahn-stationer ofte vises sammen på kort, i virkeligheden er disse stationer adskilt.

Trafik og parkering

Selv om Berlin, ligesom andre store byer, har problemer med trafikpropper i løbet af morgen -og aftenmyldretiden, er det ganske nemt at køre rundt i byen for at opdage den. Berlin har et tæt netværk af motorveje og gennemveje og byens seværdigheder er godt anført på skiltene.

Byens centrum er et 'Umweltzone' (miljøvenligt område), hvor du kun kan køre rundt med en særlig mærkat på forruden. Parkering på gaden er muligt, men temmelig dyre, det er bedre at parkere din bil i en parkeringsgarage.

Hoteller

Efter byens genforening blev mange hoteller bygget i Berlin. Derfor er der rigelig valg og hotellets priser er gunstige i forhold til andre europæiske hovedstæder. Der er mange fire og fem-stjernet hoteller til at tilbyde, udover disse er billigere kroer og bed & breakfast, og budgetrejsende kan tage til vandrehjem ('Jugendherbergen') og regelmæssige herberger.

Eksterne kilder

For mere information om Berlin, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: