Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Madrid Atocha Treinstation Car rental Madrid Atocha Train Station Mietwagen Madrid Atocha Bahnhof Autohuur Madrid Atocha Treinstation Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Atocha Location de voitures Gare de Madrid-Atocha Alquiler de coches Estación de Ferrocarril de Madrid-Atocha Autonoleggio Stazione Ferroviaria di Madrid-Atocha Billeje Madrid Atocha Togstation Bilutleie Madrid Atocha Jernbanestasjon Autovuokraamo Madrid Atochan rautatieasema Aluguer de carros Madrid Atocha - Estação de trem Wypożyczalnia samochodów Madryt Dworzec kolejowy-Atocha Autovermietung Madrid Atocha Bahnhof Mietauto Madrid Atocha Bahnhof
Billeje Madrid Atocha Togstation

Billeje Madrid Atocha Togstation

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Madrid

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Madrid

Ud over udlejningsselskaber i Madrid Atocha Togstation, sammenligner EasyTerra Biludlejning Madrid også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Madrid Atocha Togstation

Generel information

Atocha Togstation, eller Estación de Atocha ligger i den sydlige del af byen, tæt på byens centrum. Det er den største og travleste station i den spanske hovedstad Madrid, og på årsbasis håndterer stationen omkring 16 millioner passagerer. Det er beliggende i Arganzuela-bydelen og blev indviet i 1851. Det gigantiske jernbanestationsanlæg servicerer spanske pendlertog (Cercanías) samt intercity, regionale og højhastighedstog mod SevillaCórdobaBarcelona eller Valencia.

Atocha har været i nyhederne på grund af terrorangrebene i 2004, der slog 191 mennesker ihjel og sårede 1800.

Transport

Ønsker du at opholde dig i Madrid? Turistattraktioner som Museum Dronning Sofia, Botanisk Have og Parque del Retiro er alle i gåafstand. Der er dog også taxaer og bybusser i nærheden af stationen på Plaza del Emperador Carlos V. Derudover er der to metrostationer: Atocha og Atocha Renfe. Du kan også udleje en bil i Madrid.

Servicer

Stationen, med det imponerende glastag fra det nittende århundrede, ligner mere en moderne lufthavn end en gammel togstation. Stationen er fuldt udstyret, herunder en informationsskranke, et hittegodskontor, billetkontorer og mange rejsebureauer. 

Restauranter og butikker 

Den gamle station, som ikke længere opfylder tidernes behov, blev bevaret og omdannet til et indkøbscenter med mange (fastfood) restauranter og (udendørs) caféer, hvor man kan spise og drikke noget i nærheden af den tropiske have! Uden for stationen vil du finde et bredt udvalg af gode og billige restauranter med sandwicher og daglige menuer for 13 euro.

Nyttige links