Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Madrid Chamartin Treinstation Car rental Madrid Chamartin Train Station Mietwagen Madrid Chamartin Bahnhof Autohuur Madrid Chamartin Treinstation Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Chamartin Location de voitures Gare de Madrid-Chamartin Alquiler de coches Estación de Ferrocarril de Madrid-Chamartin Autonoleggio Stazione Ferroviaria di Madrid-Chamartin Billeje Madrid Chamartin Togstation Bilutleie Madrid Chamartin Jernbanestasjon Autovuokraamo Madrid Chamartinen rautatieasema Aluguer de carros Madrid Chamartin - Estação de trem Wypożyczalnia samochodów Madryt Dworzec kolejowy-Chamartin Autovermietung Madrid Chamartin Bahnhof Mietauto Madrid Chamartin Bahnhof
Billeje Madrid Chamartin Togstation

Billeje Madrid Chamartin Togstation

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Madrid

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Madrid

Ud over udlejningsselskaber i Madrid Chamartin Togstation, sammenligner EasyTerra Biludlejning Madrid også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Madrid Chamartin Togstation

Generel information

Madrid Chamartín Togstation ligger i den nordlige del af den spanske hovedstad. Stationen ligger parallelt med Paseo de la Castellana, Chamartín-bydelen. Mange pendlere skifter tog på denne station. Stationen er ikke så stor som Atocha Station, men tog afgår også herfra til forskellige destinationer. Der er tog for eksempel til destinationer i den nordvestlige del af Spanien, som SantanderSantiago de Compostela og Bilbao; internationale tog til Lissabon og Paris kører forbi Chamartín også.

Transport

Ønsker du at opholde dig i Madrid og udforske byen? Der findes en taxaholdeplads uden for station samt en metrostation, hvor metrolinjer 1 og 10 stopper. Du kan også tage buslinje 5. Eller foretrækker du at udleje en bil? Biludlejningsfirmaer Europcar og National Atesa har et kontor på Madrid Chamartín. Der er masser af parkeringspladser. 

Servicer

For forespørgsler om byen, rejser eller hoteller, kan du henvende dig til informationsskrankerne. Billetkontoret ligger overfor perronen 19. Du kan også opbevare din bagage, og der er bagagevogne. Derudover er der et vekselkontor, et pengeinstitut og et posthus. Du behøver ikke at kede dig, mens du venter på Madrid Chamartín Station: Du kan bowle, gå til en sportsklub eller spille på kasino.

Restauranter og butikker 

Madrid Chamartín har en masse at vælge imellem. Der er noget for enhver smag, lige fra fastfood restauranter og sandwichbarer til steder, hvor man spiser luksuriøst. Der er heller ikke mangel på butikker. Det siger sig selv, at der er en kiosk, hvor du kan købe læsestof, men du kan også købe sko, tøj og tilbehør.

Nyttige links