Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Madrid Airport Car rental Madrid Barajas Airport Mietwagen Madrid Barajas Flughafen Autohuur Madrid Airport Biluthyrning Madrid Airport Location de voitures Aéroport de Madrid-Barajas Alquiler de coches Aeropuerto de Madrid-Barajas Autonoleggio Aeroporto di Madrid-Barajas Billeje Madrid Lufthavn Bilutleie Madrid Lufthavn Autovuokraamo Madrid Barajasin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto Madrid-Barajas Wypożyczalnia samochodów Madryt Lotnisko-Barajas Autovermietung Madrid Barajas Flughafen Mietauto Madrid Barajas Flughafen
Billeje Madrid Lufthavn

Billeje Madrid Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Billeje Madrid

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Atesa Madrid Lufthavn

"Godt sammenligningsværktøj. EasyTerra er mit foretrukne værktøj til at booke en udlejningsbil i Spanien. Jeg har gjort det med succes i mange år. Jeg kan dog finde det mærkeligt, at der er en prisforskel mellem EasyTerra.nl og EasyTerra.es. Men så vælger du blot den billigste."


2015-01-05 22:29
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Madrid

Ud over udlejningsselskaber i Madrid Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Madrid også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Madrid Lufthavn

Biludlejning Madrid Lufthavn
Biludlejning Madrid Lufthavn (MAD)

Madrid Barajas lufthavn i en nøddeskal

Madrid Barajas er Spaniens største lufthavn og den vigtigste i den spanske hovedstad. Der er to andre lufthavne i Madrid (Torrejon og Cuatro Vientos) men de er mindre vigtige. Det er en travl lufthavn, der i 2004 behandlede mere end 40 millioner passagere. I 2006 blev lufthavnen udvidet med to landingsbaner, en splinterny terminal (T4) og en satellit terminal (T4S). Dette vil tillade lufthavnen at vokse til 70 millioner passagerer årligt. Disse nye terminaler er nu de vigtigste for interkontinentale afgange. Mellem T4 og T4S er der et automatisk tog der i myldretid afgår hvert andet minut. Der er en pendulbus forbindelse med de ældre terminaler.

Lufthavnen er beliggende 13 km. nordøst for Madrid og den er let at nå med bil. Der er en direkte metroforbindelse til og fra lufthavnen og der er busforbindelser fra de forskellige terminaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Madrid lufthavn har en bred vifte af forskellige butikker i alle terminalerne. Det bedste af det hele er shoppeområdet i den nye terminal T4. Der er også masser af barer, caféer og restauranter, i alt er der mere end tredive af slagsen. Lufthavnen har tre Forretningscentre. I alle terminalerne er der pengeautomater, vekslekontorservicer, der er to førstehjælpsstationer og trådløst internet er tilgængeligt adskillige steder.

I aviationsindustrien er Madrid Barajas lufthavn indikeret med forkortelserne MAD (IATA lufthavnskode) og LEMD (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside Madrid Barajas lufthavn