Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Bergerac Car rental Bergerac Mietwagen Bergerac Autohuur Bergerac Biluthyrning Bergerac Location de voitures Bergerac Alquiler de coches Bergerac Autonoleggio Bergerac Billeje Bergerac Bilutleie Bergerac Autovuokraamo Bergerac Aluguer de carros Bergerac Wypożyczalnia samochodów Bergerac Autovermietung Bergerac Mietauto Bergerac
Billeje Bergerac

Billeje Bergerac

Hjem > Billeje Frankrig

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Bergerac. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Bergerac.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Bergerac Lufthavn

"Fremragende oplevelse!. Vi hentede en bil, som vi bookede gennem EasyTerra i Bergerac Lufthavn. En helt ny bil, godt prissat og en venlig service."


2015-08-25 13:09
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Bergerac

EasyTerra Biludlejning Bergerac sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Togstationer

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Frankrig, men i en anden by end Bergerac, venligst besøg vores Billeje Frankrig webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Frankrig.

Information om Bergerac

Biludlejning Bergerac
Biludlejning Bergerac

Indledning

Den atmosfæriske by Bergerac ligger på Dordogne-floden, som også er navnet på departementet. I de gamle bindingsværkshuse har små butikker og restauranter etableret sig, og du vil blive forbløffet over byens enorme mængde af smukke blomster. Nej, der er ingen store kirke eller gammelt slot, som du kan beundre, men du vil blive glædeligt overrasket over den afslappede atmosfære og venlige indbyggere.

Indbyggere

Mere end 26.000 mennesker bor i Bergerac.

Beliggenhed

Bergerac ligger i Dordogne Departementet, som er en del af Aquitaine Regionen i det sydvestlige Frankrig. Hovedsageligt ligger byen nord for Dordogne-floden, der stiger i Centralmassivet og fusionerer med Garonne, nord for Bordeaux.

Økonomi

Byen ligger i en vin region og vinproduktion er derfor en af de vigtigste aktiviteter. Øst for Bergerac ligger vinområdet Pécharmant, hvor fyldig rødvin er lavet, og syd for byen ligger Monbazillac, hvor søde hvidvine kommer fra. Desuden er Bergerac traditionelt et centrum for tobakshandel.

Lufthavne

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger omkring 5 kilometer sydøst for byen, lige ved siden af Route Nationale 21. Lavprisflyselskaber opretholder forbindelser med mange destinationer i Storbritannien og Irland, men der er også flyvninger til og fra ParisBruxelles og Amsterdam. Med din udlejningsbil kan du let komme til Bordeaux fra lufthavnen: Følg N21 og derefter D936. 

Offentlig transport

Der er tre buslinjer Bergerac. I løbet af dagen kører der regelmæssige busser, men færre busser kører om aften og weekenden.

Trafik og parkering

Den lille, smalle gade i Bergeracs centrum udforskes bedst til fods. Du vil ikke have det svært ved at finde en parkeringsplads uden for centrummet for din udlejningsbil. Bergerac er et fremragende udgangspunkt for at udforske Dordogne. Derfor er en udlejningsbil afgørende.

Hoteller

I og omkring Bergerac vil du ikke få problemer med at finde en indkvartering. Der er simple vandrerhjem, hoteller i middelklassen og campingpladser. Endvidere, rundt i byen, er der flere charmerende huse og gårde til leje. På Bergerac Turist hjemmeside (se nedenfor), vil du finde mere information om mulighederne.

Eksterne kilder

For mere information om Bergerac, anbefaler vi Google og de følgende kilder: