Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Madeira Car rental Madeira Mietwagen Madeira Autohuur Madeira Biluthyrning Madeira Location de voitures Madère Alquiler de coches Madeira Autonoleggio Madera Billeje Madeira Bilutleie Madeira Autovuokraamo Madeira Aluguer de carros Madeira Wypożyczalnia samochodów Madera Autovermietung Madeira Mietauto Madeira
Billeje Madeira

Billeje Madeira

Hjem > Portugal

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Madeira. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Madeira.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Alle byer i Madeira

EasyTerra Biludlejning Madeira sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Information om Madeira

Indledning

Madeira er den største ø i øgruppen med det samme navn. Denne gruppe af øer er et populært turistdestination hele året rundt. Bortset fra sol, hav og strand, er Madeira kendt for sin vinproduktion, de farverige blomster og det lokale broderi.

På nytårsaften er der et spektakulært fyrværkerishow, som ifølge Guinness Book of Records, er dét det største fyrværkerishow i verden. 

Befolkning

Hele øgruppen har omkring 270.000 indbyggere. De fleste af dem bor på hovedøen Madeira og især i hovedstaden Funchal (140.000 indbyggere). Med en befolkningstæthed på næsten 300 personer per kvadratkilometer, er Madeira et af de tættest befolkede områder i Den Europæiske Union.

Beliggenhed

Madeira er en del af Portugal, men ligger tættere på Afrika end på Europa. Øgruppen ligger i Atlanterhavet, omkring 600 kilometer fra Marokkos kyst. Den største ø, Madeira, er 60 kilometer lang og maksimalt 22 kilometer bred. Det højeste punkt er Pico Ruivo (1.862 meter).

Økonomi

Madeira er en såkaldt frihandelszone, hvilket betyder, at virksomheder betaler langt mindre i skat eller slet ingenting. Dette har en positiv effekt på den lokale økonomi. Turisme er af stor betydning som en indtægtskilde, fordi krydstogtskibe, der kommer fra Caribien til Europa altid gør et stop i havnen i byens hovedstad Funchal. Desuden er vinen fra Madeira verdenskendt. Der dyrkes sukkerrør og bananer.

Lufthavne

Den vigtigste lufthavn er beliggende nær hovedstaden Funchal. Madeira Lufthavn (også kaldet Funchal Lufthavn) har mange forbindelser med det europæiske fastland, De Kanariske Øer og Azorerne. Fra den lille lufthavn i Porto Santo, er der fly til Funchal, Lissabon og Porto.

Offentlig transport

Hovedstaden Funchal har gode offentlige transportmuligheder. Det ældste busselskab er Horários do Funchal, der ikke kun står for byens transport, men også fastholder buslinjer til andre steder på Madeira. Der er også nogle andre små busselskaber.

Trafik og parkering

Det er ikke et problem, hvis du ønsker at udforske øerne med en udlejningsbil. I de senere år er mange nye veje blevet bygget. Det er endnu mere sjovt at følge den gamle, kurvede og til tider smalle veje med din udlejningsbil. Vær opmærksomt på, da du kan støde på uventede forhindringer og blinde sving.

Hoteller

Der er ingen mangel på overnatningssteder på Madeira. På hovedøen samt på Porto Santo vil du ikke have noget problem for at finde et værelse. Specielt på Porto Santo, er nye hoteller og lejlighedskomplekser blevet bygget i løbet af de seneste år. Madeira er et populært rejsemål året rundt, men især i sommermånederne juli og august.

Eksterne kilder

For mere information om Madeira, anbefaler vi Google og de følgende kilder: