Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Reus Car rental Reus Mietwagen Reus Autohuur Reus Biluthyrning Reus Location de voitures Reus Alquiler de coches Reus Autonoleggio Reus Billeje Reus Bilutleie Reus Autovuokraamo Reus Aluguer de carros Reus Wypożyczalnia samochodów Reus Autovermietung Reus Mietauto Reus
Billeje Reus

Billeje Reus

Hjem > Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Reus. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Reus.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Reus Lufthavn

"Yderst tilfreds med EasyTerra.. En af EasyTerra's største fordele er, at du betaler i Holland og derfor ikke skal betale yderligere omkostninger."


2015-08-28 07:12
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Reus

EasyTerra Biludlejning Reus sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Spanien, men i en anden by end Reus, venligst besøg vores Billeje Spanien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Spanien.

Information om Reus

Biludlejning Reus
Biludlejning Reus

Indledning

Reus er en malerisk lille by i Catalonien, nord for det populære turiststed Salou. Hvis du ønsker at slippe for travlheden fra Salou, men stadig ønsker at nyde de smukke strande og vilde natur på denne region, så er Reus et glimrende valg. Byen er også fødestedet for Gaudí; i 2007 åbnede Gaudí Museum.

Befolkning

Byen har over 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Reus ligger i den nordøstlige del af Spanien, i den selvstyrende region Catalonien. Det er kun et par kilometer fra Middelhavet, lige nord for badebyen Salou. Afstanden til Barcelona er 111 kilometer.

Økonomi

Reus er et vigtigt kommerciel centrum. For århundreder er et stort kvægmarked holdt. Markedet er ikke længere udelukkende et kvægmarked. I dag bliver forskellige produkter handlet.

Turisme bliver mere og mere vigtigt: Besøgende slentrer gerne rundt i byens historiske centrum. Ikke kun for den hyggelige atmosfære, men også fordi Reus er et købers paradis.

Lufthavne

Reus lufthavn ligger på den østlige del af byen. Charterflyselskab Ryanair flyver fra denne lufthavn til forskellige europæiske destinationer. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra byens centrum følg Avenida de Tarragona. På motorveje AP-7 (betalingsvej) og A-7 er frakørslen til Reus lufthavn tydeligt angivet.

Offentlig transport

Reus har gode offentlige bustransport. De elleve buslinjer dækker alle dele af byen, og der er også en bus fra byens centrum til lufthavnen. Endvidere er der regionale busser til Salou, Tarragona og Barcelona blandt andre steder.

Trafik og parkering

At køre rundt i Reus er ikke noget problem: Trafikken i byen er ikke så travlt som for eksempel i Barcelona, og at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil er heller ikke vanskeligt.

Desuden er der gode vejforbindelser til resten af Spanien: Autopista del Mediterraneo (AP-7, betalingsvej), langs den spanske østkyst, løber lige ved siden af Reus.

Hoteller

Der er et begrænset udbud af hotelværelser i Reus. Så, det er vigtigt at booke din overnatning i god tid, især i højsæsonen (sommer). I de kommende år forventes, at antallet af indkvarteringsmuligheder i Reus vil stige.

Eksterne kilder

For mere information om Reus, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: