Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Akureyri Car rental Akureyri Mietwagen Akureyri Autohuur Akureyri Biluthyrning Akureyri Location de voitures Akureyri Alquiler de coches Akureyri Autonoleggio Akureyri Billeje Akureyri Bilutleie Akureyri Autovuokraamo Akureyri Aluguer de carros Akureyri Wypożyczalnia samochodów Akureyri Autovermietung Akureyri Mietauto Akureyri
Billeje Akureyri

Billeje Akureyri

Hjem > Billeje Island

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Akureyri. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Akureyri.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Akureyri

EasyTerra Biludlejning Akureyri sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Island, men i en anden by end Akureyri, venligst besøg vores Billeje Island webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Island.

Information om Akureyri

Biludlejning Akureyri
Biludlejning Akureyri

Indledning 

Akureyri kaldes også hovedstaden i Nord-Island. Det er en vigtig økonomisk, socialt og kulturelt centrum. For en by med denne størrelse er det bemærkelsesværdigt, at det har sit eget universitet, samt et symfoniorkester. For golf-elskere har byen noget særligt: den nordligste golfbane i verden. 

Befolkning

Byen har over 17.000 indbyggere.

Beliggenhed

Akyreyri ligger i den nordlige del af Island, for enden af de tres kilometer lange Eyjafjordur, den længste fjord i landet. Byen er omgivet af bjerge, det højeste er Súlur (1213 meter) og Hlíðarfjall (1116 meter). På trods af den nordlige position råder Akyreyri over en isfri havn.

Økonomi

Traditionelt spiller fiskeri en ledende rolle for den lokale økonomi. To af de fem største fiskeforarbejdningsvirksomheder på Island har hovedsæde i Aykeyri. Det rummer også det største bryggeri i landet samt en stor mejerifabrik. Højere uddannelse og sundhedsydelser skaber også en masse arbejdspladser. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Akureyri Lufthavn, ligger tre kilometer syd for byens centrum. Det anvendes hovedsageligt til indenrigsflyvninger, men i sommermånederne er der også fly til den danske hovedstad, København. Landingsbanen strækker sig spektakulært i Eyjafjordur.

Lufthavnen er nemt at komme til fra byens centrum med en udlejningsbil: følg vej 821. Udgangen til lufthavnen er tydeligt angivet. 

Offentlig transport

Selvom islændinge er vilde med deres bil, har Akureyri et godt busnetværk. Siden satserne er blevet steget i 2008, har mange borgere opdaget fordelene ved bustransport. 

Trafik og parkering

Parkering i Akureyri centrum er gratis, både på gaden og på lokale parkeringspladser, som hovedsageligt ligger langs Skipagata, tæt på gågaden Hafnarstræti. Sørg for at placere en p-skive i forruden i løbet af arbejdsdage. P-skive kan fås i de fleste butikker. 

Hoteller

Akureyri har et godt udbud af værelser, der spænder fra pensionater og hoteller til lejligheder. Lidt længere væk fra byens centrum kan findes billige pensionater, der primært anvendes af universitetsstuderende.

Eksterne kilder

For mere information om Akureyri, anbefaler vi Google og de følgende kilder: