Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Lyon Airport Car rental Lyon Saint Exupery Airport Mietwagen Lyon Saint Exupery Flughafen Autohuur Lyon Airport Biluthyrning Lyon Airport Location de voitures Aéroport de Lyon-Saint Exupéry Alquiler de coches Aeropuerto de Lyon Autonoleggio Aeroporto di Lione-Saint Exupery Billeje Lyon Lufthavn Saint-Exupery Bilutleie Lyon Lufthavn Autovuokraamo Lyon Saint Exuperyn lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Lyon-Saint Exupery Wypożyczalnia samochodów Lyon Lotnisko-Saint Exupery Autovermietung Lyon Saint Exupery Flughafen Mietauto Lyon Saint Exupery Flughafen
Billeje Lyon Lufthavn Saint-Exupery

Billeje Lyon Lufthavn Saint-Exupery

Hjem > Billeje Frankrig > Billeje Lyon

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Lyon

Ud over udlejningsselskaber i Lyon Lufthavn Saint-Exupery, sammenligner EasyTerra Biludlejning Lyon også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Lyon Lufthavn Saint-Exupery

Biludlejning Lyon Lufthavn Saint-Exupery
Biludlejning Lyon Lufthavn Saint-Exupery (LYS)

Lyon Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnens fulde navn er Lyon-Saint Exupéry Lufthavn. Lufthavnen ligger 20 kilometer mod øst for Lyon i Colombier-Saugnieu. Der er to terminaler, der er forbundet med den central-shopping og service-området. Der er også en pendulbus mellem de to terminaler. Lyon Lufthavn ekspederer omkring 6,5 millioner passagerer om året, hvilket gør den til den fjerde lufthavn i Frankrig. Inden for gåafstand af terminalbygningen er der en TGV station. Der arbejdes i øjeblikket på en hurtig sporvogn/metro forbindelse til centrum af Lyon. Hertil kommer, at lufthavnen er let at nå med bil og bus. 

Der er to hoteller i lufthavnen. Lyon Lufthavn huser mange butikker, cafeer (mellemmåltid), barer og restauranter, hovedsagelig koncentreret i den centrale hal. Der er et business center. Derudover er der banker, vekselkontorer og hæveautomater over hele terminaler. I den centrale hal er der en førstehjælpsstation og et apotek. I hele terminalbygningen trådløs internetforbindelse er mulig.

I luftfartsindustrien er Lyon Lufthavn vist med forkortelserne LYS (IATA lufthavnskode) og LFLL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Lyon Lufthavn.