Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Boedapest Airport Car rental Budapest Ferihegy Airport Mietwagen Budapest Ferihegy Flughafen Autohuur Boedapest Airport Biluthyrning Budapest Airport Location de voitures Aéroport de Budapest-Ferihegy Alquiler de coches Aeropuerto de Budapest Autonoleggio Aeroporto internazionale di Budapest Billeje Budapest Lufthavn Bilutleie Budapest Lufthavn Autovuokraamo Budapest Ferihegyn lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Budapeste-Ferihegy Wypożyczalnia samochodów Budapeszt Lotnisko Autovermietung Budapest Ferihegy Flughafen Mietauto Budapest Ferihegy Flughafen
Billeje Budapest Lufthavn

Billeje Budapest Lufthavn

Hjem > Billeje Ungarn > Billeje Budapest

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Enterprise Budapest Lufthavn

"Ferie. . Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra mange gange. Alting går altid godt. God service, der ikke slutter, når du har booket. Eksempel: Jeg lejede en bil og betalte. Omkring to måneder senere var der et særtilbud: 83 euro billigere. Jeg sendte en e-mail og indenfor en halv time modtog et svar om, at de ville refundere de 83 euros. Senere besluttede jeg mig også for besøge flere lande, da blev reservationen ændret uden problemer og jeg har modtaget en klar forklaring på yderligere ..."


2015-08-25 11:56
Thrifty Budapest Lufthavn

"God og klar service. "Vi lejer en bil gennem EasyTerra i Ungarn omkring 4 gange om året. Alle disse år havde vi aldrig haft en negativ oplevelse, kun en fremragende service. ""


2015-03-13 11:15
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Budapest

Ud over udlejningsselskaber i Budapest Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Budapest også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Budapest Lufthavn

Biludlejning Budapest Lufthavn
Biludlejning Budapest Lufthavn (BUD)

Budapest Lufthavn

På ungarsk kaldes denne lufthavn Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, men det er ofte forkortet til Ferihegyi eller simpelthen Budapest Lufthavn. Siden Ungarn tiltrådte EU i 2004 er antallet af passagerer steget enormt. I 2005 ekspederede lufthavnen over 8 millioner passagerer. Det ligger omkring 20 kilometer mod sydøst for Budapest centrum.

Lufthavnen er let at nå med bil eller bus. Det nærmeste hotel er beliggende i en afstand af 12 kilometer. Butikkerne og restauranterne er ikke af høj kvalitet, men de forventes at blive forbedret i fremtiden. Der er banker, hæveautomater og veksleautomater. Der er også gratis kørestole.

I luftfartsindustrien er Budapest Lufthavn vist med forkortelserne BUD (IATA lufthavnskode) og LHBP (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Budapest Lufthavn