Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Kiev Car rental Kiev Mietwagen Kiev Autohuur Kiev Biluthyrning Kiev Location de voitures Kiev Alquiler de coches Kiev Autonoleggio Kiev Billeje Kiev Bilutleie Kiev Autovuokraamo Kiova Aluguer de carros Kiev Wypożyczalnia samochodów Kijów Autovermietung Kiev Mietauto Kiev
Billeje Kiev

Billeje Kiev

Hjem > Billeje Ukraine

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Kiev. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Kiev.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Kiev

EasyTerra Biludlejning Kiev sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i Ukraine, men i en anden by end Kiev, venligst besøg vores Billeje Ukraine webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Ukraine.

Information om Kiev

Biludlejning Kiev
Biludlejning Kiev

Indledning 

Kiev er en af de ældste byer i Østeuropa. Byen nåede sit højdepunkt mellem det tiende og trettende århundrede. På det tidspunkt var Kiev hovedstaden for en magtfuld slavisk stat og et vigtigt økonomisk, religiøst og kulturelt centrum. En masse blev ødelagt i Kiev under de sovjetiske kommunister og under 2. verdenskrig. Der er dog stadig en masse at se i denne by, som forener gammel arkitektur med modernisering på udmærket vis.

Befolkning 

Officielt har byen omkring 3 millioner indbyggere (men ifølge uofficielle kilder kunne byen tælle næsten en million mere).

Beliggenhed

Kiev er beliggende i den nordlige del af Ukraine, på begge sider af Dnepr-floden. Den ældste del af byen ligger på den højre bred; først i det tyvende århundrede dukkede bygninger op på den venstre bred.

Økonomi

Som hovedstaden i Ukraine er Kiev det ubestridte centrum af regeringen, handel og industri. Der er store forsyningsselskaber, og regeringen giver beskæftigelse. Industrielle aktiviteter består af forarbejdning af fødevarer, ingeniørvidenskab og papirproduktion. Flyfabrik Antonov har hovedsæde i Kiev.

Lufthavne 

Kiev Lufthavn kaldes Boryspil International Lufthavn og ligger 29 kilometer sydvest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil: lufthavnen ligger direkte langs motorvej M03, som fører til Kievs forstæder. 

Offentlig transport

Offentlig transport i Kiev består af undergrundsbaner (trolleybusser) busser og sporvogne. Undergrundsbanen er meget pålidelig, og du kan nå næsten alle steder i byen med det. Busser og sporvogne er gamle og mindre pålidelige, men Kiev har ambitiøse planer om en drastisk modernisering af den offentlige transport. Der er også en tovbane langs den stejle højre bred af Dnjepr.

Trafik og parkering

Du vil ikke have problemer med at finde rundt i Kiev, men et kort er praktisk, da alle tegn står på kyrillisk. For at besøge den smukke bymidte, er det bedst at parkere din udlejningsbil på et af de parkeringshuse omkring centrum eller på en bevogtet P-plads.

Hoteller

I de senere år har Kiev udviklet sig til en attraktiv destination for en bytur. Derfor er der mange nye hoteller og pensionater i alle prisklasser. Priserne på værelser er temmelig høje; dem, der ønsker at opholde sig i Kiev i en længere periode, rådes til at udleje en lejlighed. 

Eksterne kilder 

For mere information om Kiev, anbefaler vi Google og de følgende kilder: