Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Antalya Airport Car rental Antalya Airport Mietwagen Antalya Flughafen Autohuur Antalya Airport Biluthyrning Antalya Airport Location de voitures Aéroport d'Antalya Alquiler de coches Aeropuerto de Antalya Autonoleggio Aeroporto di Adalia Billeje Antalya Lufthavn Bilutleie Antalya Lufthavn Autovuokraamo Antalyan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Antália Wypożyczalnia samochodów Antalya Lotnisko Autovermietung Antalya Flughafen Mietauto Antalya Flughafen
Billeje Antalya Lufthavn

Billeje Antalya Lufthavn

Hjem > Billeje Tyrkiet > Billeje Antalya

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Enterprise Antalya Lufthavn

"Gode priser. Det er et udlejningsfirma, der ikke altid ligger tæt på lufthavnen eller ankomsthallen. Jeg har altid klaret mig, men nogle gange ville det være værdsat, hvis dette kunne være oplyst."


2014-12-08 16:05
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Antalya Lufthavn

Biludlejning Antalya Lufthavn
Biludlejning Antalya Lufthavn (AYT)

Antalya Havalimani lufthavn i en nøddeskal

Antalyas lufthavn er vejen til feriestederne på Tyrkiets middelhavskyst. I løbet af højsæsonen er terminalbygningen meget travl. Lufthavnen behandler årligt fem millioner passagerer.

Lufthavnen er beliggende ca. 17 km. øst for Antalya. Rejsetiden fra bycentrum til lufthavnen er ca. 20 minutter. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Fra indlandslufthavnen er der en busservice til centrum. Ikke desto mindre forbinder denne service kun med Turkish Airlines fly.

Der er masser af hoteller langs den Tyrkiske Riviera. Det nærmeste hotel er beliggende ca. en kilometer derfra. Ved lufthavnen er der masser af steder hvor man kan spise og drikke. Ikke desto mindre er priserne på mad og drikke meget høje! Turkish Airlines VIP Lounge tilbyder simple forretningsfaciliteter såsom fax, telefon og kopieringsudstyr. Der er ingen mødelokaler. Der er pengeautomater og offentlige telefoner. I ankomsthallen er der et vekselkontor, men valutakursen udenfor lufthavnen er langt mere favorabel. Der er også et lille postkontor. Førstehjælpsstationen kan opkaldes via den generale informationsskranke. Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Antalya Havalimani lufthavn indikeret med forkortelserne AYT (IATA lufthavnskode) og LTAI (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Antalya Havalimani lufthavn