Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Venetië Car rental Venice Mietwagen Venedig Autohuur Venetië Biluthyrning Venedig Location de voitures Venise Alquiler de coches Venecia Autonoleggio Venezia Billeje Venedig Bilutleie Venezia Autovuokraamo Venetsia Aluguer de carros Veneza Wypożyczalnia samochodów Wenecja Autovermietung Venedig Mietauto Venedig
Billeje Venedig

Billeje Venedig

Hjem > Billeje Italien

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Venedig. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Venedig.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Europcar Venedig Lufthavn

"Let at sammenligne forskellige udbydere. Virker godt "


2015-03-10 14:20
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Venedig

EasyTerra Biludlejning Venedig sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Italien, men i en anden by end Venedig, venligst besøg vores Billeje Italien webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Italien.

Information om Venedig

Biludlejning Venedig
Biludlejning Venedig

Introduktion

Gondolerne, Sankt Markus pladsen, Basilikaen, snesevis af paladser, Sukkenes bro og Doges Paladset  er blot nogle få af de mange grunde til at besøge Venedig. Det er Venedigs kulturelle og arkitektoniske rigdomme kombineret med sin unikke placering, som gør Venedig så populære blandt turister.

Befolkning

Venedig har omkring 266,000 indbyggere (herunder fastlandet i Venedig), hvilket gør det til den 11 største by i Italien.

Beliggenhed

Byen ligger i det nordøstlige Italien i Veneto provinsen. Det er placeret på - eller rettere i - Adriaterhavet. Venedig er bygget på 117 øer og har 150 kanaler og 409 broer.

Økonomi

Venedigs økonomi er primært på turisme. Hvert år modtager byen omkring 20 millioner besøgende fra alle dele af verden. Turister kan leje en gondol, besøge museerne, vandre gennem de mange smalle gader, købe souvenirs, nyde et dejligt måltid, have en drink på en piazza, går til en opera, osv. Dertil kommer, at Venedig også er kendt for sit glasarbejde, lavet i byen og solgt til millioner af turister hvert år.

Lufthavne

Marco Polo Lufthavn er Venedigs lufthavn, som ligger 12 kilometer mod øst for byen. Denne lufthavn håndterer flyrejser fra italienske byer, europæiske byer og New York. Nogle flyvninger, især fra England og Bruxelles også anvender nærliggende Treviso's San Guiseppe Lufthavn, der ligger 50 kilometer fra Venedig.

Offentlig transport

Offentlig transport i Venedig består hovedsageligt af Vaporetti, som er en lille passagerbåd. En tur koster omkring 3.10 euro. Der er også vandtaxaer, men de er dyre. Derudover er der Targhettos, gondoler, der bruges af lokalbefolkningen til at sejle turister på tværs af kanalen på en lille pris.

Trafik og parkering

På øen Venedig (hvor turister går), har biler ingen adgang. Den længste destination er Piazzale di Roma, som har en overkommelige (cirka 18 euro pr. dag) underjordisk parkeringsanlæg (Autorimesso Comunale). De øvrige parkeringspladser på denne plads er privatdrevne og dyrere. Det er også muligt at parkere bilen på den kunstige ø Tronchetto. Lokale medtager færger passagerer fra øen, og parkering er billigere, omkring 14 euro pr. dag. 

Hoteller

Venedig er et dyrt sted at tilbringe natten. Selv i lavsæsonen har priser en tendens til at være høje. De bedste hoteller er placeret omkring Sank Markus pladsen og langs den Store Kanal. De billigere hoteller er beliggende i byens centrum, skjult i de små smalle gader.

Eksterne kilder

For mere information om Venedig anbefaler vi Google og de følgende kilder: