Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Genua Airport Car rental Genoa Airport Mietwagen Genua Flughafen Autohuur Genua Airport Biluthyrning Genua Airport Location de voitures Aéroport de Gênes Alquiler de coches Aeropuerto de Génova Autonoleggio Aeroporto di Genova-Sestri Billeje Genova Lufthavn Bilutleie Genoa Lufthavn Autovuokraamo Genovan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Génova Wypożyczalnia samochodów Genua Lotnisko Autovermietung Genua Flughafen Mietauto Genua Flughafen
Billeje Genova Lufthavn

Billeje Genova Lufthavn

Hjem > Billeje Italien > Billeje Genova

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Genova

Ud over udlejningsselskaber i Genova Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Genova også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Genova Lufthavn

Biludlejning Genova Lufthavn
Biludlejning Genova Lufthavn (GOA)

Genova Lufthavn i en nøddeskal

Genova er et vigtigt økonomisk center i Italien. Desuden er det en smuk historisk by, som tiltrækker flere og flere turister. Lufthavnen har for nylig blevet moderniseret og ekspederer over en million passagerer om året. Det ligger syv kilometer mod vest for byen og kan kun nås i bil og bus. Der er busser hver en halv time (mellem 06:00 og 23:30) mellem lufthavnen og togstationen i Genova.

Sheraton Genova Hotel er det eneste hotel i lufthavnen. Det ligger 200 meter fra terminalbygningen. Lufthavnen har et begrænset antal butikker. Derudover er der tre (mellemmåltid) barer og en selvbetjeningsrestaurant. For business sager er der en VIP lounge. Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater. Der er også et postkontor. Terminalen er meget tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Genova vist med forkortelserne GOA (IATA lufthavnskode) og LIMJ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Genova Lufthavn.