Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Innsbruck Car rental Innsbruck Mietwagen Innsbruck Autohuur Innsbruck Biluthyrning Innsbruck Location de voitures Innsbruck Alquiler de coches Innsbruck Autonoleggio Innsbruck Billeje Innsbruck Bilutleie Innsbruck Autovuokraamo Innsbruck Aluguer de carros Innsbruck Wypożyczalnia samochodów Innsbruck Autovermietung Innsbruck Mietauto Innsbruck
Billeje Innsbruck

Billeje Innsbruck

Hjem > Billeje Østrig

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Innsbruck. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Innsbruck.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.6 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 9
Budget Innsbruck Lufthavn

"Fantastisk. "Jeg havde booket en Nissan Qashqai for at holde vintersports ferie i Innsbruck, men da denne bil ikke var tilgængelig, fik jeg en Mercedes-Benz Vito 4x4 med automatgear. Nå, jeg har nydt den i en hel uge. Det var dog et mareridt før du blev hjulpet i lufthavnen. Vi måtte vente i lang tid i et uhyggeligt (koldt) værelse. Men alligevel glemmer du det. ""


2015-06-20 11:27
Megadrive Innsbruck Lufthavn

"Fremragende. Jeg er glad for at se, at der stadig er virksomheder, der går stærkt ind for service."


2015-03-14 14:29
Megadrive Innsbruck Lufthavn

"Nyttig og billig bookingside for din udlejningsbil. "I årevis har vi reserveret vores lejebil gennem EasyTerra. Booking har altid været problemfri. Bilerne er altid billigere end når du booker direkte med biludlejningsfirmaet. Sidste gang vi reserveret gav biludlejningsfirmaet os en opgradering på mindst 4 kategorier. ""


2015-03-10 22:14
Europcar Innsbruck Lufthavn

"Nem, klar og konkurrencedygtig.. "Godt organiseret hjemmeside med et bredt udvalg af udlejningsbiler. Afhentning var let og hurtig, og der var ingen yderligere omkostninger. ""


2015-03-10 17:41
Avis Innsbruck Lufthavn

"Godt selskab, god service og fremragende bil. "Jeg lejede en bil til en transfer fra Innsbruck til Gerlos i februar 2015. Jeg fik god service og en helt ny bil. ""


2015-03-10 17:34
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Innsbruck

EasyTerra Biludlejning Innsbruck sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Østrig, men i en anden by end Innsbruck, venligst besøg vores Billeje Østrig webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Østrig.

Information om Innsbruck

Biludlejning Innsbruck
Biludlejning Innsbruck

Indledning

Innsbruck er hovedstaden i den østrigske stat, Tyrol. Det er primært kendt for sine vintersportsmuligheder. Byen har et attraktivt bycentrum fuld af historiske bygninger. I 1964 og 1976 organiserede Innsbruck de Olympiske Vinterlege.

Befolkning

Det officielle antal indbyggere i Innsbruck er næsten 120.000, men i virkeligheden bor der 20.000 flere mennesker i byen. Dette er fordi de skelner mellem nogens fast bopæl eller andet bopæl. Studerende oplyser ofte deres forældres hus som fast bopæl, og derfor ikke tælles med, selv om de bor i Innsbruck.

Beliggenhed

Innsbruck ligger i dalen af floden Inn, hvor den flyder sammen med Wipp dalen. Byen er omgivet af høje bjerge såsom Hafelekar (2334 m) på den nordlige side og Patscherkofel (2246 m) og Serles (2718 m) på den sydlige side. Omkring 30 kilometer længere nede mod syd ligger Brennerpasset.

Økonomi

Turisme er hvad det drejer sig om i Innsbruck. Højsæsonen er dannet af vintermånederne, hvor hundredtusinder af mennesker kommer til de attraktive skiløjper i de omkringliggende områder. Ud over dette er der beskæftigelse i den offentlige sektor: Innsbruck er Tyrols hovedstad.

Endvidere er Innsbruck et vigtigt uddannelsesmæssige center, universitetet har 23.000 studerende.

Lufthavne

Innsbruck Kranebitten Lufthavn er en af de vigtigste regionale lufthavne i Alperne. Lufthavne er beliggende 3 kilometer sydvest for byen, direkte langs hovedvejen A12. Den ekspederer 650.000 passagerer om året, hvoraf de fleste er i vinterperioden.

Offentlig transport

Den offentlige transport i Innsbruck består hovedsagelige af buslinjer. Vær opmærksom på, at nogle buslinjer for det meste følger samme rute, men kan have forskellige destinationer. Den endelige destination er altid tydeligt angivet både foran og inde i bussen.

En særlig turistbus (TS) kører langs de vigtigste steder med særlige interesse, såsom Schloß Ambras, Bergisel og Alpenzoo.

To sporvognsskinner forbinder Innsbruck med byer uden for byen, en til bjerglandsbyen Igls og de andre til byer i Stubaital Dalen. Desuden er der den såkaldte S-Bahn, som kører hver 30 minutter mellem Telfs/Pfaffenhofen, Innsbruck og Hall.

Trafik og parkering

Innsbruck og de omkringliggende områder kan være fuldkommen udforsket med bil, selvom om vintersæsonen kan det være temmelig travlt i byen. Det er bedst at parkere i et af de underjordiske parkeringshuse, men de er ret dyre.

Hoteller

Som en vigtig turistby er der ingen mangel på hoteller i Innsbruck, men om vinteren kan det være svært at finde et værelse. Derfor anbefales at bestille i god tid. I sommersæsonen vil man ikke have nogle problemer med at finde et værelse og priserne er billigere.

Eksterne kilder

For flere oplysninger om Innsbruck, anbefaler vi Google og de følgende kilder: