Billeje Keflavík International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Keflavík International Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Keflavík International Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Island
  3. Biludlejning Reykjavik
  4. Keflavík International Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 83
Stina K Johansen Budget Keflavík International Lufthavn
“Vi har nu booket bil 2 gange igennem…”

“Vi har nu booket bil 2 gange igennem EasyTerra og det har fungeret godt og gnidningsløst. Vi har så haft lidt udfordringer med selve biludlejningen, begge gange Budget der ikke havde den forventede bil ledig og så må man igang på selv afhentningstedet for at få en aftale på plads. Men det er jo ikke noget EazyTerra kan påvirke.”

12-11-2018 07:18
Christian Sørensen Payless Car Rental Keflavík International Lufthavn
“Vi fik en ekstra regning på 860 kr …”

“Vi fik en ekstra regning på 860 kr aldrig mener vi har accepteret. For ekstra forsikring på bilen ved afhentning af denne.”

10-07-2017 22:21
Klant Procar Keflavík International Lufthavn
“Gennemskuelig og hjælpsom”

“Klart hjemmeside og kundeservicen reagerer hurtigt i tilfælde af en booking skal ændres. Servicedesken reagerer også venlige, når du senere har spørgsmål.”

26-05-2015 19:14

Lokal information om Keflavík International Lufthavn

Keflavik Lufthavn i en nøddeskal

Keflavik Lufthavn er den internationale lufthavn på Island, cirka 40 kilometer mod sydvest for Reykjavik. Den blev bygget af amerikanerne under Anden Verdenskrig. I lang tid har lufthavnen været en vigtig militærbase, men siden afslutning af den Kolde Krig har amerikanerne trukket deres tropper tilbage fra Island. Lufthavnen ekspederer to millioner passagerer om året; Reykjavik Lufthavn - i nærheden af hovedstaden - er anvendt til indenlandske flyvninger.

En særlig pendulbus vedligeholder forbindelsen mellem lufthavnen og hovedstaden. Der er også en særlig pendulbus til et Motel i nærheden.

Leifur Eiríksson Fly Terminalen tilbyder en bred vifte af butikker. I modsætning til mange andre lufthavne, toldfrie varer kan købes ved ankomsten. Fordi alkoholholdige drikkevarer er meget dyre på Island, mange mennesker køber her, især islændingene selv. Lufthavnen huser et par business faciliteter. Desuden er der banker, vekselkontorer og hæveautomater samt trådløs Internet.

I luftfartsindustrien er Keflavik Lufthavn vist med forkortelserne KEF (IATA lufthavnskode) og BIKF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Keflavik Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Reykjavik

Ud over Keflavík International Lufthavn i Reykjavik, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Reykjavik: