Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Miami International Airport Car rental Miami International Airport Mietwagen Miami International Flughafen Autohuur Miami International Airport Biluthyrning Miami Airport Location de voitures Aéroport International de Miami Alquiler de coches Aeropuerto de Miami Autonoleggio Aeroporto internazionale di Miami Billeje Miami International Lufthavn Bilutleie Miami Lufthavn Autovuokraamo Miamin kansainvälinen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Miami Wypożyczalnia samochodów Miami Lotnisko Autovermietung Miami International Flughafen Mietauto Miami International Flughafen
Billeje Miami International Lufthavn

Billeje Miami International Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Billeje Miami

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.6 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 5
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn

"Nem og økonomisk. Det var let at leje en bil via hjemmesiden i Miami, og vi fik et gratis telefonnummer, hvor du bliver assisteret godt og klart i tilfælde af spørgsmål."


2015-03-16 20:14
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn

"Fremragende. Vi har lejet en bil gennem EasyTerra i Miami, Florida flere gange, og indtil videre alt fungerer godt. Vi vil igen bestille vores næste bil gennem EasyTerra."


2015-01-05 19:52
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn

"Jeg har altid booket min bil gennem EasyTerra og har altid været billigt. Jeg har haft mange gode erfaringer, og jeg kan fortælle dig, at du ikke vil fortryde at leje din bil med EasyTerra ... Jeg har gjort det hvert år ..."


2015-01-05 16:47
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn

"God sammenligning og hurtig booking. Jeg bruger altid EasyTerra for at leje en bil. Det er billigere end at booke direkte, de giver et godt overblik over priser og ekstra muligheder. Dette forhindrer ubehagelige overraskelser på stedet i det omfang det er muligt. Siden kan forbedres ved at oplyse om gas-pakker baseret på længden af ​​opholdet og antal kilometer OG ved at oplyse om skjulte lokale omkostninger i prisen, eller at nævne dem på forhånd. Gennemskuelighed af forsikringer er ..."


2014-12-08 19:59
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn

"Vi bruger kun EasyTerra!. Vi bruger EasyTerra på regelmæssig basis til forretningsrejser til USA. Alt er altid godt organiseret. Du behøver kun at huske på, at EasyTerra´s bookingnummer er ikke udlejerens bookingnummer, så nogle gange kræver en smule søgning. Bortset fra dette har vi ikke andet end ros for den lethed og enkelhed for at leje en bil."


2014-12-08 16:25
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Miami

Ud over udlejningsselskaber i Miami International Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Miami også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Miami International Lufthavn

Biludlejning Miami International Lufthavn
Biludlejning Miami International Lufthavn (MIA)

Miami International Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Miami er for nylig blevet fuldstændig renoveret. Landingsbroer A, C og D er blevet kombineret til Nord Terminalen (Landingsbro B har været nedrevet) og Landingsbroer G, H og J i Syd Terminalen. Ind imellem er der et centralt område med Landingsbroer E og F, hvor alle flyselskaber, der ikke hører til Star Alliance, SkyTeam Alliance eller OneWorld, er beliggende. Lufthavnen ligger 14 kilometer mod nordvest for Miami.

Der er ingen togforbindelse. Der er en metro- og busforbindelse mellem lufthavnen og stationen. Fra busstationen i stueetagen i Hall E er der busforbindelser til Miami og omkringliggende området.

I lufthavnen er der et hotel og der er mange andre hoteller i det nærliggende område. Det er en stor lufthavn med et stort og varieret udbud af butikker og steder at spise og drikke. De fleste af dem er beliggende i det centrale område. Forskellige flyselskaber har lounges, hvor du kan bruge forskellige faciliteter, såsom: Telefon, fax og Internet. Ud over mødelokaler (max. 12 personer) der er et konferencelokale (max. 200 personer). Der er banker, vekselkontorer og pengeautomater. Lufthavnen tilbyder også følgende ydelser: Et postkontor og en frisørsalon, et pudse sko service og er kunstgalleri. Førstehjælpsstationen kan kaldes gennem VIP-oplysningsskranke. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Miami International Lufthavn vist med forkortelserne MIA (IATA lufthavnskode) og KMIA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Miami International Lufthavn