Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Seattle Car rental Seattle Mietwagen Seattle Autohuur Seattle Biluthyrning Seattle Location de voitures Seattle Alquiler de coches Seattle Autonoleggio Seattle Billeje Seattle Bilutleie Seattle Autovuokraamo Seattle Aluguer de carros Seattle Wypożyczalnia samochodów Seattle Autovermietung Seattle Mietauto Seattle
Billeje Seattle

Billeje Seattle

Hjem > Billeje USA

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Seattle. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Seattle.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 10.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 1
Alamo Rent a Car Seattle Lufthavn

"Fremragende, pålidelig og rettidig service. Vi har allerede brugt EasyTerra's tjenester flere gange, og de har aldrig svigtet os. Bookinger var altid korrekte og den lovede bil eller en bedre én var altid tilgængelig. Dette gælder for europæiske destinationer, men også i USA. Derudover har vi aldrig været i stand til at finde en bedre pris, når vi sammenligner."


2014-12-08 17:49
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Seattle

EasyTerra Biludlejning Seattle sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i USA, men i en anden by end Seattle, venligst besøg vores Billeje USA webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i USA.

Information om Seattle

Biludlejning Seattle
Biludlejning Seattle

Indledning

Seattle er den største by i den amerikanske stat Washington, men det er ikke hovedstaden (det er Olympia, som er meget mindre). Det er fødestedet for Starbucks Coffee, og derfor er denne første afdeling fra den globale virksomhed en turistattraktion. Du vil finde denne butik på Pike Place Market, en farverig landbrugernes marked i byens centrum. Seattle er også fødestedet for Jimi Hendrix og grunge musik. Du vil lære alt om dette på Experience Music Project. Andre interessante museer er Science Fiction Museum og Museum of Flight. Seattles symbol er Space Needle, et mere end 180 meter højt tårn (med roterende restaurant), som blev bygget til Verdensmesse fra 1962.

Befolkning

Byen har en befolkning på næsten 600.000 indbyggere. Seattle ligger i et stort byområde med næsten fire millioner indbyggere.

Beliggenhed

Seattle ligger i den nordvestlige del af USA, på Puget Sound, en forrevne bugt i Stillehavet. Vest for Puget Sound ligger Olympic Mountains, i øst grænser Seattle op til Lake Washington, og bag ved dette er der bjergene fra Cascade Range.

Økonomi

Seattle opstod som et center for fiskeri, skovbrug og kulminer. Med etableringen af flyvemaskinens producent Boeing (i 1916), havde Seattles økonomi ændret sig drastisk. Snart blev det regionens største arbejdsgiver, og det er stadig, selv om hovedsædet blev flyttet til Chicago. Microsoft ligger i Redmont, en forstad til Seattle og hertil kommer, at byen er hovedsæde for Starbucks. I de seneste år tiltrak byen flere og flere højteknologiske virksomheder, som primært specialiserer sig i bioteknologi. Desuden er Seattle er pædagogisk center med mange videregående uddannelsesinstitutioner, som Washington Universitet.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger i de sydlige forstæder. Seattle–Tacoma International Lufthavn (ofte kaldt Sea-Tac) er kun en halv time væk fra byens centrum med en udlejningsbil (undtagen ved morgen- og aftenmyldretiden). Lufthavnen ligger på et kryds af motorveje (State Routes 518, 99 og 509, næsten tre kilometer vest for 5).

Offentlig transport

Seattle har en omfattende og god offentlig bus system. Betaling er lidt forvirrende. Når man tager til byens centrum, betaler du, når du stiger ind i bussen; fra byens centrum til forstæderne, betaler du, når du stiger af bussen. Ture ind i byen er gratis.

Der er nogle andre elementer af den offentlige transport: South Lake Union Streetcar, en sporvogn mellem byens centrum og South Lake Union; monorail mellem byens centrum og Seattle Center (for Space Needle), og en vandtaxi mellem havnen og West Seattle (smuk udsigt over byen og de omkringliggende bjerge).

Trafik og parkering

Undtagen i myldretiden, kan du nemt køre rundt i en udlejningsbil i Seattle. Gadeplan er nemt at forstå, men du bliver nødt til at vænne dig til navnene. For eksempel er nord og syd gader kaldt Avenue (undertiden Boulevard eller Way), og alle vest gader kaldes Street. Desuden er den geografiske placering nævnt efter navnet for Avenues og foran navnet for Streets (for eksempel NE 45th Street og 45th Avenue NE).

Der er rigelig parkering, både i gaderne som i parkeringshuse. Husk, at du ikke overskrider parkeringstid på gaderne. Det håndhæves strengt, og bøderne er høje.

Hoteller

Der er en bred vifte af hoteller i Seattle i alle prisklasser. Derfor er det ikke svært at finde en passende indkvartering uden for sæsonen. Hvis du gerne vil besøge Seattle om sommeren, anbefaler vi at booke dit hotelværelse i forvejen. Blandt turister er hoteller og pensionater i nærheden af Pike Place Market de mest populære.

Eksterne kilder

For mere information om Seattle, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: