Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Sanford Car rental Sanford Mietwagen Sanford Autohuur Sanford Biluthyrning Sanford FL Location de voitures Sanford Alquiler de coches Sanford Autonoleggio Sanford Billeje Sanford Bilutleie Sanford Autovuokraamo Sanford Aluguer de carros Sanford Wypożyczalnia samochodów Sanford Autovermietung Sanford Mietauto Sanford
Billeje Sanford

Billeje Sanford

Hjem > Billeje USA

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Sanford. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Sanford.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 9.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Alamo Rent a Car Sanford Lufthavn

"Udlejning var en let sag og papirarbejdet i rette tid via mail; vi modtog, hvad der blev lovet.. "Det var nemt at vælge en bil på stedet, men sørg for at kontrollere, hvilke modeller det lokale udlejningsselskab har til rådighed. Prisen var bedre end forventet; jeg havde allerede set forskellige priser. Bekræftelsen var hurtig og klar. Det var rart at modtage en udskrift, men Alamo havde allerede alle mine detaljer i deres system. Jeg gik hurtigt så snart jeg ankom. ""


2015-01-20 14:23
Alamo Rent a Car Sanford Lufthavn

"Konkurrencedygtige priser og ingen overraskelser. Jeg har reserveret gennem EasyTerra omkring 3 gange nu, og servicen og priser er klare og konkurrencedygtige."


2015-01-05 20:03
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Sanford

EasyTerra Biludlejning Sanford sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Lufthavne

Togstationer

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i USA, men i en anden by end Sanford, venligst besøg vores Billeje USA webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i USA.

Information om Sanford

Biludlejning Sanford
Biludlejning Sanford

Indledning 

Sanford er hovedstaden i Seminole County i Florida. Det var et handelscentrum; det afspejles af de gamle købmandsgårde på de charmerende gader i byens centrum, hvor gamle egetræer dækket med spansk mos er plantet på begge sider af centrummet. På grund af de udvandede områder, er Sanford primært en by for vandsportsentusiaster.

Befolkning 

Byen har mere end 50.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Sanford er centralt beliggende i det østlige Florida, mellem Orlando og Daytona Beach. Byen ligger langs St. Johns River og Lake Monroe, med Lake Jessup der ligger syd for Sanford. Det har udvandede områder med adskillige søer og sumpe.

Økonomi

Servicesektoren står for det meste af beskæftigelsen i Sanford; offentlige tjenesteydelser (regeringen) tegner sig for en stor del af arbejdspladserne. Mange vandsportsentusiaster kommer til Sanford takket være Lake Monroe og forbindelsen til den såkaldte Intracoastal Waterway (til Jacksonville og Mayport i den nordlige del af staten). Turisme er også en vigtig indtægtskilde. En masse af Seminole Countys indbyggere arbejder i den nærliggende Orange County.

Lufthavne

Orlando-Sanford International Lufthavn (ikke at forveksle med Orlando International Lufthavn) ligger 8 kilometer sydøst for byens centrum. Sanford Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad French Avenue og West Airport Boulevard.

Offentlig transport

Sanford har god offentlig transport; selskabet Lynx står for driften. Busnetværket dækker hele byen og en stor del af byområderne, herunder en busforbindelse til Orlando. Det kontroversielle togprojekt Sun Rail vil komme frem i lyset i 2012 eller 2013 med en station i Sanford. Nu hvor vi taler om toget: Sanford Station er endestationen for den såkaldte Auto Train, en jernbaneforbindelse mellem Lorton i Virginia (kun 40 kilometer fra Washington DC) og Florida. Som det fremgår af navnet: på dette tog tager du din udlejningsbil med. 

Trafik og parkering

Da et stort antal mennesker fra Seminole County og Volusia County arbejder i nabolandet Orange County, er vejene omkring Sanford meget trafikeret i løbet af morgen og aften myldretiden. I selve byen vil du have lidt svært ved at finde en ledig P-plads til din udlejningsbil. Fra Sanford kan du nemt komme til Disney World: du tager I-4 i retning mod Orlando. I nærheden af denne by bliver I-4 til Eastern Beltway, som ender ved forlystelsessparken.

Hoteller

Der er nogle overnatningsmuligheder i Sanfords centrum, men du vil finde mange hoteller i nærheden af lufthavnen. Der er også en koncentration af hoteller og moteller i den vestlige del af byen, langs I-4 i nærheden af Central Florida Zoo & Botanical Gardens.

Eksterne kilder 

For mere information om Sanford, anbefaler vi Google og de følgende kilder: