Gratis telefonnummer:
80 82 03 01
Autohuur Miami Beach Car rental Miami Beach Mietwagen Miami Beach Autohuur Miami Beach Biluthyrning Miami Beach Location de voitures Miami Beach Alquiler de coches Miami Beach Autonoleggio Miami Beach Billeje Miami Beach Bilutleie Miami Beach Autovuokraamo Miami Beach Aluguer de carros Miami Beach Wypożyczalnia samochodów Miami Beach Autovermietung Miami Beach Mietauto Miami Beach
Billeje Miami Beach

Billeje Miami Beach

Hjem > Billeje USA

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i Miami Beach. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i Miami Beach.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i Miami Beach

EasyTerra Biludlejning Miami Beach sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Kontorer i indre by


Hvis du ønsker en udlejningsbil i USA, men i en anden by end Miami Beach, venligst besøg vores Billeje USA webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i USA.

Information om Miami Beach

Biludlejning Miami Beach
Biludlejning Miami Beach

Indledning 

Mange mennesker tror, at Miami Beach er en del af Miami, men det er den ikke. Det er en adskilt kommune på en ø, der ligger ud for Miami. Den bedst kendte del af Miami Beach er South Beach, 'stedet man skal være i'. Sol, hav, strand og natteliv danner de vigtigste ingredienser til et ophold i Miami Beach. Der er dog også andre ting at lave, især hvis du har en udlejningsbil: smukke naturparker og seværdigheder, som Spanish Monastery og Freedom Tower.

Befolkning

'Kun' 90.000 mennesker bor i Miami Beach, men befolkningen i Miami, herunder forstæder, tæller 5,5 millioner.

Beliggenhed

Miami Beach er beliggende på en ø ud for Miami, i den sydlige del af Florida i USA. Det er midtpunktet i et langstrakt område langs Atlanterhavskysten, hvori Fort Lauderdale og West Palm Beach også er en del af. Dette byområde er ikke mindre end 100 kilometer langt. Syd for Miami ligger Everglades National Park, et langstrakt sumpområde. 

Økonomi

Økonomien i Miami Beach er udelukkende baseret på turisme, men byen Miami er Floridas kommercielle og finansielle centrum. Downtown Miami huser mange nationale og internationale pengeinstitutter. Store virksomheder har også deres latinamerikanske hovedkvarterer her. Byens havn er vigtig for handel med Latinamerika. 

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Miami International Lufthavn. Lufthavnen ligger øst for Miami og er let tilgængelig med udlejningsbil ad SR 112 (Airport Expressway). Et alternativ er Fort Lauderdale-Hollywood International Lufthavn, 35 kilometer nord for Miami. Denne lufthavn er primært anvendt til regionale fly og er også populært blandt lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

South Beach Local Bus er den bedste løsning for turister. Det kører i cirkler mellem 19th Street og den sydligste del af Miami Beach. Der er også busforbindelser mellem Miami Beach og Miami, og en bybane er ved at blive bygget mellem Downtown Miami og South Beach.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er uden tvivl det bedste transportmiddel, hvis du ønsker at lave mere end bare ligge på stranden. Miami Beach er rettet mod biler, og der er derfor adskillige parkeringshuse. Der er parkeringspladser i nærheden af de strande, som du skal betale for. Forbered dig selv på kørestilen i denne del af Florida. Generelt kører amerikanerne forholdsvis roligt, men det er ikke tilfældet i Miami Beach og omegn. Det er den latinamerikanske kørestil, der gælder. Især unge mennesker kan lide at vise sig og kører hurtigt (på vejen).

Hoteller

Miami Beach har en overflod af indkvarteringsmuligheder. Vintermånederne (fra november til februar) er de travleste, og hvis du ønsker at besøge Miami Beach i disse måneder, er det nødvendigt at booke dit hotelværelse i god tid. Stol ikke på antallet af hotelstjerner, især i South Beach. De gælder ofte for restauranten, der er forbundet med hotellet, men værelserne garanterer ikke for stjernerne.

Eksterne kilder

For mere information om Miami Beach, anbefaler vi Google og de følgende kilder: