Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Keulen-Bonn Airport Car rental Cologne Bonn Airport Mietwagen Köln/Bonn Flughafen Autohuur Keulen-Bonn Airport Biluthyrning Köln-Bonn Airport Location de voitures Aéroport de Cologne-Bonn Alquiler de coches Aeropuerto de Colonia-Bonn Autonoleggio Aeroporto di Colonia-Bonn Billeje Köln/Bonn Lufthavn Bilutleie Köln-Bonn Lufthavn Autovuokraamo Kölnin-Bonnin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Colónia Bonn Wypożyczalnia samochodów Kolonia/Bonn Lotnisko Autovermietung Köln/Bonn Flughafen Mietauto Köln/Bonn Flughafen
Billeje Köln/Bonn Lufthavn

Billeje Köln/Bonn Lufthavn

Hjem > Billeje Tyskland > Billeje Köln

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Andre steder i Köln

Ud over udlejningsselskaber i Köln/Bonn Lufthavn, sammenligner EasyTerra Biludlejning Köln også priser fra udlejningsselskaber på de steder som nævnes nedenfor:

Information om Köln/Bonn Lufthavn

Biludlejning Köln/Bonn Lufthavn
Biludlejning Köln/Bonn Lufthavn (CGN)

Köln Bonn Lufthavn i en nøddeskal

Köln Bonn Lufthavn ligger 17 kilometer fra Köln og 22 kilometer fra Bonns centrum. Det er Tysklands sjette største lufthavn, og håndterer 10 millioner passagerer om året. Officielt er lufthavnens navn Bonn flughaven Konrad Adenauer, efter Vesttysklands første kansler. Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet med en underjordisk station.

Lufthavnen har en fremragende jernbaneforbindelse til Köln. Desuden er den let tilgængelig med bil og bus. For eventuelle overnatninger er der et hotel, der ligger få hundrede meter fra Bonn Lufthavn.

Du vil finde de fleste butikker og restauranter i afgangshallen. Der er et konferencecenter udstyret med moderne faciliteter. Hertil kommer, at lufthavnen tilbyder en VIP-service til forskellige tjenester. Det er muligt at få en gruppetur. Lufthavnen har pengeautomater, et apotek, legerum, vaskeri og mailfaciliteter.

I luftfartsindustrien er Köln Bonn Lufthavn angivet med forkortelserne CGN (IATA lufthavnskode) og EDDK (ICAO lufthavnskode).

Link til hjemmeside for Köln Bonn Lufthavn.