Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Frankfurt-Hahn Airport Car rental Frankfurt-Hahn Airport Mietwagen Frankfurt-Hahn Flughafen Autohuur Frankfurt-Hahn Airport Biluthyrning Frankfurt-Hahn Airport Location de voitures Aéroport de Francfort-Hahn Alquiler de coches Aeropuerto de Frankfurt-Hahn Autonoleggio Aeroporto di Francoforte-Hahn Billeje Frankfurt-Hahn Lufthavn Bilutleie Frankfurt-Hahn Lufthavn Autovuokraamo Frankfurt-Hahnin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Frankfurt-Hahn Wypożyczalnia samochodów Frankfurt-Hahn Lotnisko Autovermietung Frankfurt-Hahn Flughafen Mietauto Frankfurt-Hahn Flughafen
Billeje Frankfurt-Hahn Lufthavn

Billeje Frankfurt-Hahn Lufthavn

Hjem > Billeje Tyskland > Billeje Hahn

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Information om Frankfurt-Hahn Lufthavn

Biludlejning Frankfurt-Hahn Lufthavn
Biludlejning Frankfurt-Hahn Lufthavn (HHN)

Frankfurt Hahn Lufthavn i en nøddeskal

Frankfurt Hahn Lufthavn ligger 120 kilometer fra Frankfurt i den tyske delstat Rheinland-Pfalz. Det er en af Tysklands største lufthavne. Frankfurt Hahn håndterer mere end 4 millioner passagerer om året. Lufthavnen blev bygget af de allierede styrker efter anden verdenskrig i Hahn kommunen, deraf navnet.

Der er ingen jernbaneforbindelse fra lufthavnen til Frankfurt. Lufthavnen er let tilgængelig med bus og bil. Der er regelmæssige busser til forskellige steder i Tyskland. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er nogle i nærheden.

Der er butikker og restauranter, trådløst internet, to pengeautomater og to banker, hvor du kan veksle penge. Desuden tilbyder Frankfurt Hahn forskellige muligheder for at slappe af. Der er en arkade inde i bygningen og en gokartbane og 9-hullers golfbane i nærheden.

I luftfartsindustrien er Frankfurt Hahn Lufthavn angivet med forkortelserne HHN (IATA lufthavnskode) og EDFH (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Frankfurt Hahn Lufthavn.