Gratis telefonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur München Car rental Munich Mietwagen München Autohuur München Biluthyrning München Location de voitures Munich Alquiler de coches Munich Autonoleggio Monaco di Baviera Billeje München Bilutleie München Autovuokraamo München Aluguer de carros Munique Wypożyczalnia samochodów Monachium Autovermietung München Mietauto München
Billeje München

Billeje München

Hjem > Billeje Tyskland

EasyTerra Biludlejning er et uafhængigt selskab, der tilbyder udlejningsbiler i München. Vores system sammenligner priser fra kendte biludlejningsselskaber. Dette sikrer, at du som kunde kan bestille en billig udlejningsbil til enhver destination, inklusive billeje i München.

Hvor vil du gerne leje en bil?

Aflever ved et andet sted?

Hvor vil du aflevere din leje bil?

Afhentningsdato
ved
Afleveringsdato
ved
Søg

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig score: 8.0 ud af 10
Antal kundeanmeldelser: 2
Budget München Lufthavn

"Biludlejning. "Vi lejede en bil i München Lufthavn med god tid. Afhentning af bilen vi lejede et par måneder tidligere tog en evighed. Vi forstod det ikke, hvorfor det skulle tage så lang tid. De havde kun to bemandede serviceskranker og der var en kæmpestor kø bag os. Baseret på bookingerne bør de vide, at de kan forvente en masse mennesker. Ikke sandt? ""


2015-05-31 20:27
Budget München Lufthavn

"Fremragende!. Jeg har allerede lejet en bil gennem EasyTerra tre gange. Ikke bare en god pris, men jeg har også altid fået den perfekte udlejningsbil. Jeg kan anbefale EasyTerra til alle."


2015-01-05 18:41
Førende mærker, bredt udvalg. Sammenlign og spar!

Steder i München

EasyTerra Biludlejning München sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber på følgende steder:

Hvis du ønsker en udlejningsbil i Tyskland, men i en anden by end München, venligst besøg vores Billeje Tyskland webside, hvor du kan bestille din udlejningsbil i Tyskland.

Information om München

Biludlejning München
Biludlejning München

Introduktion

München er den tredjestørste by i Tyskland og hovedstaden af staten Bayern.
I det gamle centrum (Altstadt) er der mange interessante historiske bygninger. Marienplatzen er hjertet af byen med dets smukke nygotiske rådhus (Neue Rathaus). Denne bygning har et tårn med Münchens symbol: en lille munk. Byens navn kommer af det tyske ord for "lille munk" (mönchen).

Hvert år - begyndende på den sidste lørdag i september - danner München scenen for en stor fest, Oktoberfesten. Store mængder af øl drikkes og millionvis af turister tiltrækkes.

Befolkning

Byen har 1,3 millioner indbyggere, men inklusiv forstæderne, har Stormünchen en befolkning på omkring dobbelt så mange.

Beliggenhed

München er beliggende på floden Isar i den sydlige del af Tyskland nær de nordlige bjerge af Alperne. Grundet dets beliggenhed kan dets sommere være regnfulde og vintrene kan være temmelig kolde. Sommetider er der en varm vind fra bjergene (föhnen), der kan få temperaturen til at stige indenfor få timer.

Økonomi

Byen har den stærkeste økonomi i hele Tyskland. München har en ledende rolle indenfor bioteknologi, ICT og nye servicer. Microsofts tyske hovedkvarterer er f.eks. beliggende i München, hvilket giganter indenfor teknologi, Siemens og Infineon, også er. Bil -og maskineindustrierne er også godt repræsenterede med fabrikker og hovedkvartere fra BMW, MAN (lastvogne), MTU Aero Engines og Krauss-Maffei.
Endvidere er byen et financielt centrum. Forsikringsgiganterne Allianz og München Re har deres hovedkvarterer i byen. Der er også flere publikationshuse og byen afholder mange messer og konferencer.

Lufthavne

Den internationale Franz Josef Strauss lufthavn er beliggende 30 km. nordøst for byen. Lufthavnen har mange internationale forbindelser mod f.eks. London, Amsterdam og Paris. Der er to togforbindelser (Schnellbahn) mod lufthavnen: S1 fra den østlige del af byen og S8 fra den vestlige. Der er planer om at forbinde lufthavnen med Hauptbahnhofen (hovedbanegården) via et magnetisk svævetog. Dette betyder, at lufthavnen kan nåes fra centrum af byen på blot 10 minutter.

Offentlig transport

München har et fremragende offentligt transportnetværk bestående af bytoge (S-Bahn), metroer (U-Bahn), sporvogne og busser. Hauptbahnhofen og de mindre togstationer Pasing og Ostbahnhof er offentligt transportsknuder. Sporvognen og U-Bahnen er meget passende til at udforske bycentrum med. For forstæderne er S-Bahn den bedste form for offentlig transport.
Du kan købe en dagsbillet, som er gyldig for hele netværket. Derudover er der, hvad der kaldes Streifenkarte, sammenligneligt med det hollandske strimmelkort.

Trafik og parkering

Byen er beliggende på et knudepunkt af de tyske motorveje (Autobahn), der alle forbindes med den centrale ringvej (Mittlerer Ring) omkring byen. Husk, at disse motorveje er ekstremt travle i løbet af morgen -og aften myldretiden, i løbet af vinteren og i løbet af weekender, samt i begyndelsen og slutningen af tyske skolers ferier. Der kan være ekstremt lange trafikpropper på motorvejene omkring byen.

Som det politiske, økonomiske, sociale og kulturelle centrum i Sydtyskland er München en meget travl by. Det kan være problematisk at orientere sig og samtidig være opmærksom på den travle trafik. Derudover kan det være svært at finde en parkeringsplads. Det bedste sted at parkere din bil er i et parkeringshus og derefter fortsætte på fod eller ved offentlig transport. Nær Hauptbahnhofen er det store Karlsplatz-parkeringshus og lige syd for shoppingsområdet Kaufingerstrasse er Faebergraben-parkeringshus.

Hoteller

Byen har et bredt antal muligheder for overnatning. Omkring Hauptbahnhofen vil du finde de billige (ungdoms) hosteller og lusuriøse hoteller. Der er indkvarteringsmuligheder på hoteller overalt i München i ethvert prisleje, dog mest koncentreret omkring Schwabing-området og omkring Ostbahnhof. München tiltrækker mange forretningsrejsende og turister. Vi anbefaler på det stærkeste, at du booker dit hotelværelse på forhånd. Hvis du vil besøge byen i løbet af Oktoberfesten, kan du være nødt til at booke dit værelse måneder (endda op mod et år) forinden.

Eksterne kilder

For mere information om München anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: